Türknet Geforce Now Sorunu

Geforce now kullandığımda yaklaşık her 2 saniyede bir paket kaybı kaynaklı donma ve takılma yaşıyorum ara arada ekran pixelleşmesi oluyor.Geforce now üzerinden altyapı testi yaptığımda ise altyapımın desteklediği görünüyor aynı konuyla alakalı daha önceden online işlemlere 3 4 tane d.estek kaydı açmama rağmen hiçbir çözüm bulunamadı.35 MBPS sabit internetle bile verim alınabilen bir uygulamaya ben neden 60 mbps internetle verim alamıyorum.Ayrıca hızımdan bağımsız olarak her test yaptırdığımda birbirinden farklı sonuçlar veriyor aynı sorunu yaşayan çok fazla TurkNet’lide mevcut.Gerekli görseller:


Ethernet kablosu ile internete bağlıyım tek cihazlada kullansam aldığım sonuç değişmiyor.

Bu aralar geforce TurkNet kullanicilari cok şikayet etmeye başladı turknetin bu konu hakkinda az da olda inceleme yapması gerek lokasyon kaynakli mi belli degil

Ayrıca bulunduğum bölgede TT hipernet verebiliyorken neden bakır kablolarla internet ulaşıyor elime

Belirttiğiniz kampanya VDSL altyapı üzerinden sağlandığından bakır kablo ile sonlandırma yapılmaktadır.

Merhaba @Rorschach35, bana müşteri numaranızla birlikte özel mesaj üzerinden yaşadığınız sorunu daha detaylı bir şekilde burada olduğu gibi ekran görüntüleri ile iletirseniz size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olup destek vermeye çalışırım.

Sizin gibi sorun yaşayan bir kullanıcımız daha var. Onunla birlikte sizin hizmetinizi ve hat detayınızı da örnek olur alır inceleme şansımız olur.

Merhaba TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden güvenli internet profilini kapatıp denermisiniz.

Güvenli internet profilim açık değil zaten açıpta denediğimde sonuç aynı

Özel mesajı nereden atmam gerekiyor site üzerindeyse bulamadım profilinizde

@Rorschach35 , konuyu uzman arkadaşlarıma ilettim. Detaylı bir şekilde inceledikten sonra size geri dönüş yaparak bilgi vereceğim.