Turknet Geçiş Süreci Oluşan Sorunlar

18 Temmuzda bitecek olan sözleşmem dolayısıyla TurkNet’e başvurdum. 6 7 gün içerisinde geçiş tamamlandı. Modem arayüzüne girilecek kullanıcı adı ve şifre tarafıma ulaştı. Modem arayüzüne bilgileri girip internete ulaştım. Fakat internet hızımın DOWNLOAD 15.99 UPLOAD 0.60 olduğunu gördüm. Eski kullandığım internet ADSL’idi. TurkNet teknik desteğe yazdım. Bir sıkıntı olmadığını, kullanıcı bilgilerini tekrardan attıklarını, tekrar kurulum sonrasında sorunun düzeleciğini söylediler. Kurulum yaptım sorun hala devam ediyordu. Devam ettiği için yazmaya devam ettim. Portumun ADSL olabileceğini söyledim. TürkTelekom arıza bildirimi yaptılar. 5 6 gün geçince sorun düzeldi diye arıza kaydını kapattılar. Ama sorun hala devam ediyor ve paketim 100mbps paketten 16mbps pakete düşürüldü. Altyapı desteğim ve port var olarak güzüküyor bu durumu nasıl çözebiliriz ?

Paket değişikliği kısmından paket değişikliği yaptınızmı?

Eğer oradan olmuyor ise buradan destek kaydı açabilirsiniz. https://turk.net/online-islemler/destek-kaydi/destek-kaydi-olustur/j4maqjsqflei8

Paket değişikliği kısmını hiç ellemedim. Kendi kendine 16mbps’ye geçti.
Destek kaydı açmalı mıyım?

Benzer sorunu bende yaşadım 12 gündür çözmelerini bekliyorum

1 Beğeni

Bir bakın paket değişikliği kısmına var ise istediğiniz hıza geçiş talep edin. Yok ise destek kaydı açabilirsiniz.

1 Beğeni

Talep olusturdum. tesekkurler yardimin icin. Umarim diger sorunlar da hallolur…

1 Beğeni

Süreç daha bitmedi lütfen yardımcı olun 14 gün oldu. @EFG

Hala beklemedeyim. VDSL portu olduğu halde geçiş yapmıyorlar. Kapasite falan dediler. Bir defa müşteri hizmetleriyle konuştum. PORT VAR diyip geçiş işlemlerimi başlattı 2 gün sonra sonuç yine hüsran. YARDIM BEKLİYORUM.

EK OLARAK 400TLYE MODEM ALDIM VDSL HİZMETİ KULLANACAĞIM DİYE…


3 ay sonunda sorunum çözüldü. İlgilenen herkese tesekkur ediyorum.

1 Beğeni

Rica eder, keyifli kullanımlar dileriz.:sunglasses: