TurkNet Forumu İçin Tavsiyeler

Merhaba arkadaşlar, TurkNet’in bu forumu hakkında iyi, kötü bütün düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bilmek isteriz. Geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

3 Beğeni

Resmi tanıtım yapıldığında çok daha fazla katılım ve çözüm arayanların ortak noktası olur. Şuanki hali bile çok kişiye destek veriyor. Sebep olanların emeğine sağlık

2 Beğeni

TurkNet çalışanlarının da forumda fazlası ile aktif olması çok hoş bir durum. Herkes kendini tam manası ile ifade ettiği ve saygı çerçevesi dışında cümleler kurmadığı sürece bu hoş durumlar birbiri arkasına gelir diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Ben facebooktan bir mod. Aracılığıyla geldim bu foruma. Yazdığına göre yöneticiler v .s. Bu grubu takip ediyormuş. Bende çözüm bulurum umudu ile buraya yazdım. Fakat gözlemlediğim kadarıyla yetkili arkadaşlar sadece basit çözülebilecek konular hakkında yorum yapıp dönüş yapıyorlar. Yazdığım konuya 2 gün oldu ve ciddi bir konu aktivasyonum yapılmıyor internet kullanamıyorum ama kimseden dönüş yok enteresan.

4 Beğeni

Yaklaşık olarak 4 aydır aktif üyeyim lakin genel sorunum da DH den başlık açarak yardım alıyorum. Neden derseniz evet aktif bir bir platforum ama DH deki gibi TurkNet Destek ekibi gibi destek kayıtlara müdahale edilmiyor. Sadece basit ve bildiğimiz yönlendirmeler yapılmakta.
Bu foruma da destek ekipleri gelip gerekli şikayetlerde müdahale etme olayı olursa gayet iyi olur diye düşünüyorum

3 Beğeni

Forumda hiç kimse teknik destek biriminden olmadıkça, forumun çok fayda sağlayacağına inanmıyorum. Evet basit küçük yönlendirmeler ile küçük yardımlar yapılıyor. Ama iş teknik kısma gelince maalesef sınıfta kalıyor. Facebook, Instagram ve Twitter ise kaydınızı aldık vs vs demekten öte gidemiyor. Bu konuda Donanımhaber ‘deki yetkili buradan daha efektif ve hızlı davranıyor. Teknik sorunlar konusunda Donanımhaber’ i, basit ve iç tesisat sorunları için ancak burası kullanılabilir.

1 Beğeni

Sorunların çözümünde daha çok TurkNet Forum kullanıcılarının elinden geldiğince yardımcı olabilmesi için kullanıcılara ödüllendirme şeklinde bir sistem ile çok daha aktif bir forum haline gelecektir. Yetkili veya yetkisiz TurkNet çalışanlarının bu forumda olmasını önerirseniz ve bu çalışanların forumdaki sayısı daha da yükselirse, gözlerden kaçan sorunlar tamamen kalkacaktır. Ödüllendirme uygulaması daha çok forumun aktifliğine yardımcı olacaktır.
TurkNet’in anasayfasında altın renginde parlayan bir TurkNet FORUM yazısını gören neden tıklamasın ki :)?

1 Beğeni

Merak etmeyin karmaşık teknik problemleri moderatörler yetkililer ile sadeleştirip paylaşmaya çalışıyor. Bu forumun amacı çözüm noktası olmak değil. Aynı şekilde dediğiniz gibi dh de ki destek ekibinin burada bize destek olması gerekiyor. Yine belirteyim bu platform çözüm merkezi olarak görülmemeli. Tek çözüm kanalı Online işlem merkezidir.

2 Beğeni

@ModeratriX sizin dediğiniz gibi belki sorunların çözüm yeri değil. Ama o zaman forum açmanın mantığı nedir? TurkNet 'in kendi sayfasına bir Chatbox eklesin devam etsin.

İnsanlar forumlara ya sorunlarının çözümü yada sorun yaşayanlara yardım amaçlı girer. Yani asıl kaçırdığınız nokta bu…

“Forum = Çözüm Merkezi = Sorun İletme ve Yardım Etme” yeridir.

Ayrıca insanların OİM inancı kalmadı. Kullanıcılar bir sorun yaşayıp destek kaydı açtığında, teknik desteğin görmesi 1-2 gün ve verdiği cevap 36-48 hatta 72 saat şeklinde. Bu sürenin sonunda da ne arayan var ne de soran var misali. O neden ile OİM ile işler 1950’den kalma şekilde yürüyor.

Tıpki Donanımhaber deki gibi daha hızlı çözüm üretilmesi gerekir. Öyle değil mi? :thinking:

1 Beğeni

İşte bizde bunu amaçlıyoruz. Burada bu olsun istiyoruz. Benim amacım şahsen doğru başlıklar altından doğru cümleler ile abonenin sorununu iletmesine yardımcı olmak. TurkNet teknik personeli olmadığım için bunu yapabilirim. Forum daha beta aşamasında sayılır resmi duyurusu bu geri dönüşlere göre tekrar incelenir yapılır diye düşünüyorum.

3 Beğeni

SoruCevap değil de, IP-Board gibi bir altyapıya geçilse daha detaylı olsa çok daha hoş olur.

1 Beğeni

Gönüllü olarak yapıyoruz. Herkezin kapasitesi bukadar’dır. TurkNet teknik personeli değiliz. Bizden yardım isteyenler çok ama online sistem dışında ancak bukadar yardım edebiliyorum :person_shrugging:

2 Beğeni