TurkNet fiber sadece 100mbps mi sunuyor yoksa 1000mbps ye kadar gidiyormu baska internet sağlayıcılarından altyapıma baktım ordan 1000 e kadar yolu var turknette sadece 100 yazıyor.
Merhaba @Vetra, GigaFiber altyapımızın olduğu bölgelerde 1000 Mbps’e kadar hizmet veriyoruz. GigaFiber altyapımızın dışındaki bölgelerde ise 100 Mbps’e kadar hizmet veriyoruz. Altyapınızın desteklediği hızı İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan sorgulayabilirsiniz
TurkNet bu tekelliği yıkmak için kendi altyapısını kuruyor yıllardır.Ama onlarda yıllardır İstanbulun dışına çıkamadılar.Yani bu şehirde değilseniz boşuna TurkNet altyapısı beklemeyin.Keşke her şehire eşit yaklaşsalar.
Böyle deyince de işte yatırım,abone çokluğu falan filan diyorlar.Kardeşim adam yıllardır TurkNetli diyelim senden yıllardır dsl hizmeti alıyor.Sen gidip aynı fiyata abonelik satmak için gidiyosun TurkNet kullanmayanlara kullansın die gigafiber getiriyosun ve hepsi İstanbul.
Senden aynı fiyata dsl hizmeti alan Ankaradaki,İzmirdeki,Adanadaki,Bursadaki ve diğer tüm şehirlerde ki müşterilerini hiç düşünmüyor musun?Burda bir haksızlık istemeden de olsa oluşmuyor mu sizce?Yarın bir gün bu şehirdeki müşterileriniz dsl hizmeti almasa hepsi çıksa İstanbula harcayacağınız yatırımı nerden bulacaksınız acaba?Böyle olmamali her şehire eşit yaklaşılmalı.Abone derdini sorun ediyorsan sen getir altyapını yap reklamını zaten hizmet alır herkes.Bu kadar dsl müşterinize nasıl ulaştıysanız gigafiber getirip ulaşmak reklamını yapmak daha kolay.
Gerçi bizim millete hizmet de yaramaz.Bugün bir konu gördüm.Apartmandakiler TurkNet kutusundan rahatsız olmuşlar,görüntü kirliliği yapıyormuş o yüzden kutuyu kaldıracaklarmış.Kaldır kardeşim kaldır sen internet ne bilmiyorsun belki ama evine çocukların,torunların,misafirlerin gelince internet çekmiyooorr diye ağlayınca da dert yanma.
Görüntü kirliliği yapıyormuş sanki bana ingiltere prensi de köşkte oturuyor alt tarafı apartman değil mi
Sadece 100 hocam.Telekom diyor ki illa 1000 alacaksan gel benden al ve taahhütlü paketlerimden satın al.Üstüne ister kullan ister kullanma sana da modem vereceğim her ay kirasını (100 TL civarı) bana ödeyeceksin.Gerçi biraz haklılar bana göre sonuçta altyapının sahibi ve yatırımı yapan adamlar niye başkasına izin versin.