Türknet Fiber İnternet Ping sorunu

image

Normalde speedtest gibi sitelerde ping değerim 5 ms olarak gözüküyor fakat cmdden ping testi yapınca birden 60 katına çıkıp tekrar iniyor ve rekabetçi oyunlarda(ör: valorant, cs go) da oyun normal akışında ilerlerken birden ışınlanmaya başlıyorum. Şuan valorant oynanamaz düzeyde. Bunun nedeni ne olabilir internet ve wifi hakkında çok bir bilgi sahibi değilim.

Selamlar, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Forum profilinize müşteri numarası tanımlı olmadığından hizmetinize erişemedim. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim :handshake:

1 Beğeni

Merhabalar, hızlı cevabınız için teşekkürler. Hesap bilgilerime ekledim.

Gördüğümüz kadarıyla modeme ping testi yapmışsınız. Modeme ne şekilde bağlısınız? Dalgalanmaların sebebi büyük oranda Wi-Fi oluyor.

1 Beğeni

Modemle sizin aranızda sorun var hocam.

Değerler böyle olmalı.

1 Beğeni

Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Birkaç gün önce Kingboss Ac1200 wifi alıcısı almıştım yorumları gayet iyiydi. Ben de en başta hiçbir sıkıntı gözlemleyememiştim ama sonradan böyle sıkıntılar gözüme batmaya başladı. Eğer sıkıntı wifi adaptöründen kaynaklıysa ürünü değiştirmeden sorunu çözme ihtimalim var mıdır?

Modeme kablolu bağlanmanı tavsiye ederim. Wi-fi ile her zaman kayıp yaşayacaksın.