Turknet Fiber Altyapısı?

Arkadaşlar Hemen Hemen 1 Aydır Türk Telekom İle İrtibat Halindeyim Neden ? Diye Soran Olursa Bulunduğum Siteye "Eve Kadar Fiber / FTTH " Altyapısı Talep Ettik Sürekli Kendilerini BTK ya Şikayet Ettiğim İçin Hala Gelen Giden Yok Arkadaşlar Şimdi Ben Toplam 40 Kişiden İmza Topladım Bu İmzaları Türk Telekom Genel Müdürlüğüne Teslim Ettim Sonra Beklemede Kaldım 1 Ay Oldu Hala Gelen Giden Yok Öncelikle Bu Konu İle İlgili Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim. İkince Olarak Ben Bulunduğum Siteye TurkNet Fiber Altyapısı "Eve Kadar Fiber / FTTH " İçin Ne Yapmam Gerekiyor. 40 Kişiden İmza Topladım.

Not : Şirinevler Mahallesi, Şehit Necati Çiçek Caddesi, No: 38 Dereboyu Sitesi, Altınordu / ORDU Bu Adreste Oturuyoruz.

BTK’dan Gelen Cevap ve İmzanın Fotosu İle Birlikte Şikayet Ettim.

Şikayeti Çözümle
Sayın Burak DUMAN,

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden Şirketimize iletmiş olduğunuz talebiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

İnternet erişim hizmetinden yararlandığınız lokasyonda Fibernet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır.

Bununla birlikte söz konusu lokasyon için yapılacak keşif çalışmasının akabinde projelendirme yapılacağını ancak, çalışmaların tamamlanacağı net bir süre bilgisi iletilemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla.

Verdiğiniz dilekçe ile ilgili gelişmeyi bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidip öğrenebilirsiniz.

Şimdi öncelikle selamlar.
Sizin yaptığınız gibi işler yürümüyor ne yazık ki.
Türktelekomdan hizmet almayı düşünüyorsanız eğer sokakta her daireden 1 kişi btk tarafından kayıt açın. Kayıtı kapattırmadan sürekli olarak açık bırakın madem 40 imza toplandı o 40 kişi aynı anda bunu yaparsa imza toplamaya gerek kalmadan bu iş çözülür boşuna uğraşmışsınız.
Ben tek başıma uğraşıyorum mesela ama işte müdürlükten onay çıkmadığı için hiçbir işlem yapmıyorlar. Ama şu varki ben listede ilk baştayım çünkü 7-8 kayıt açtım ve adıma müdürlüğe yazı gönderildi hemde oturduğum yerden.
Ama işte dediğim gibi müdürlükten onay gelmeyince hiç bir işlem yapmıyorlar.

Şimdi hocam o iş senin dedin gibi 40 kişi btk ya girip de uğraşmaz 40 dairede çoğu zaten işinde gücünde olan insanlar eve bile zor geliyorlar kimseye gidip abi btk ya şikayet lazım desem anlamazlar ama imza işine gelirsek herkes tek tek verdi imza yi