Türknet fatura bilgi alamıyorum

Faturam 150 TL den 180 TL oldu bugün müşteri hizmetini 30 defadan fazla aramama rağmen sürekli sesli yanıta yönlendiriyor bazen bağlanıyor direkt kapatıyorlar. Küfürsüz insan nasıl dayanabilir ? Onu geçtim onlarca dolandırıcı taahhüt süresinin bittiğini nasıl biliyorda beni arıyor? Dijitürk dahil. 60 TL fiyat veriyor? İnsanlar dolandırılsın diyemi ilgi alaka sıfır? Allah rızası için sadece faturam hakkında bilgi soracam ne biçim iş bu.

Selamlar @cem1206, lütfen İletişim — TurkNet adresinde yer almayan hiçbir numaraya ve aramaya itibar etmeyin. https://forum.turk.net/t/internet-paketi-satmak-isteyen-bilinmeyen-telefon-numaralari/ konusuna göz atabilirsiniz. Son çıkan faturanızın numarasını ve sorunuzu buradan iletirseniz yardımcı olmak isterim :raising_hand_man:

1 Beğeni

Müşteri no 1***5 < KVK

Fatura Numarası 55310025

Hocam 150 TL geliyordu birden 180 oldu telefon ücreti 10 TL ile birlikte. Ben müşteri hizmetiyle konuşup bir kampanya varmı ne yapmam gerekir tarzı sorular soracaktım. Buna göre bir yol belirleyecem 180 ödemem mümkün değil diğer sağlayıcılar çünkü daha uygun duruyor eğer bu şekilde olacaksa. Ama ne yazık ki destek kaydı arama vs hiçbir işe yaramıyor kimsenin umurunda değil

Yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Yerel sağlayıcının port ücretlerine %67 oranında zam yapması nedeniyle yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet alan müşterilerimizin fiyatlarını güncellemek durumunda kaldık. İnternet Hizmet Bedeli 169,90 TL + 10 TL Telefon Hizmet Bedeli olarak faturanızın çıktığını görüyorum. Faturada bir sorun yok :innocent:

1 Beğeni

Bunu tam bilmiyordum ama tahmin etmiştim tt üzerinden sağlanıyordu doğru. Kendi müşterileri 30 TL daha ucuza veriyorlar ve insanları bu şekilde zorla müşteri yapıyorlar maalesef.

Sonuç olarak bir kampanya katılmam mümkünmü hocam? Örnek 10 ay sabit kampanyası çıkıyor önleme işlemlerde ona katılırsam oluyormu bu bölgede. İlginiz için teşekkür ediyorum

Kampanyayı görüntülüyorsanız katılabilirsiniz. Böylece 10 ay boyunca hizmetinizin fiyatının değişmemesini sağlayabilirsiniz. Ek olarak bu bir taahhüt değildir. Yani dilediğiniz zaman kampanyadan çıkarak geri kalan tutarı iade alabilirsiniz :innocent:

2 Beğeni

Anlarım hocam teşekkürler

Rica ederim :innocent:

25 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.