Türknet engel yok

merhabalar şuan türktelekom kullanıcıyım ve fiyat biraz tuzlu TurkNet 'e geçmeyi düşünüyorum sanırsam 1000 tl ye kadar karşılıyolar ve geçersem TurkNet 'e türk telekom modemi isticektir engel yok kampanyasında modem dahil mi? ve birsorum daha var ankara/mamak/hüseyin gazi adresine giga chad fiber gelcek mi sayın adminler.

Merhaba, @talisca VDSL ve TT FİBER alt yapısı için cayma bedeli 240 TL, TurkNet gigafiber kendi alt yapısı için1000 TL olarak karşılıyor.

Fiber alt yapılarda modemler ücretsiz olarak veriliyor. VDSL alt yapısı için ücretli olarak veriliyor veya kendiniz alabilirsiniz.

Türk Net’e geçtiğimde benim modemimi istemedi Türk Telekom. 2004 yılından beri üyeyim Türk Telekom’a. Üstünde TTNET yazan modemlerden. Zaten Türk Telekom’un modemini kullanmıyorum.

Merhabalar, mevcut sağlayıcınızda fiber altyapı üzerinden hizmet alıyorsanız geçiş yaptığınızda modemi iade etmeniz gerekmeyebilir. Bölgenizde GigaFiber altyapısı var ise 1000 TL, diğer altyapılar var ise 240 TL’ye kadar cayma bedelini faturanıza 6 ay boyunca indirim olarak yansıtıyoruz. Kampanyalar engelsiz tarife için de geçerlidir. Engelsiz Tarife — TurkNet Ek olarak GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden GigaFiber başvurusunda bulunabilirsiniz