Turknet e geçmeyi düşünüyorum Bilgi Alabilir miyim

Merhabalar,
Şuan aktif olarak kullandığım bir internet mevcut lakin ets de hata almaktayım uzun araştırmalarım sonucunda sonuca vardım gibi görünüyor.Mobil telefon modem yaptıgımda hiç bir sorun yaşamıyorum ama modem den girdiğimde atıyor.Modem değiştirdim çözülmedi.Artık İnternet sağlayıcımı değiştirerek sorunun çözüleceğini düşünüyorum.Sizcede çözülür mü ?

TurkNet 'te sorun yaşamazsan şanslısın ama sorun yaşarsan çözüm için beklemen gerekiyor.

1 Beğeni

Türk telekom veya superonline kullanıyorsan düzelmez bunların haricindeki issdeysen düzelir. Şans gerçi…

Oyun sunucularina ISP kaynakli bir engel olabilir. Ornegin Turk Telekom kullanicisi olan bir arkadasim Guvenli Internet destegi acikken Rockstar Games sunucularina baglanamiyordu, ona Musteri Hizmetlerini arayip kapattirmasini istedim, sonra baglanabildi. TurkNet’de standart olarak boyle bir engel gormedim. Bazi sunuculara Guvenli Internet catisi icinden erisim engellenebiliyor.

dediğiniz gibi bi arayıp sorayım 3 4 tane daha oynadıgım online oyun var hiç birinde problem yaşamıyorum ets de neden yapıyor anlamıyorum.TurkNet e geçince düzelir inşAllah TurkNet de de sanırım anlık çözüm için çağrı merkezi yok sanırım değil mi ?

Selamlar @ANGARALI, sizleri ailemizde görmekten memnuniyet duyarız. En ufak bir talebinizde bizimle Online İşlemler - TurkNet, TurkNet Forum ve tüm sosyal medya kanalları üzerinden iletişime geçebilirsiniz :raised_back_of_hand:

bu sorun çözülür mü sizce geçiş sağladığımda

Ben çözülebileceğini düşünüyorum. Sorun yaşarsanız network birimi özel olarak ilgilenecektir :handshake:

geçiş hakkında bilgi alabılır mıyım daha önce aradıgım için şuan kayıt birimine ulasamıyorum

alperenatici pm atabilir misiniz size bilgilerimi atıyım aranmam için

Özel mesaj üzerinden dönüş yaptım :raised_back_of_hand: