Turknet Destek mi yoksa dolandırıcı mı?

Herkese merhaba arkadaşlar.

Bugün 0(312) 955 02 08 numarası üzerinden Burcu hanım adlı birisi TurkNet Kampanya Birimi’nden aradığını belirterek güncel fatura tutarımın önümüzdeki ay 560₺ civarında olacağını(yaklaşık olarak tam tutarı hatırlamıyorum şu an) ve öncelikle olarak altyapıyı sistemde kontrol ettikten sonra ilerleyen günlerde fatura zammından etkilenmemek için uygun kampanya sebebiyle arayacaklarının bilgisini verdi.

Kişiye bu numaranın TurkNet’e ait olmadığını söylediğimde TurkNet’in Kampanya Birimi’nin numarası olduğunu ve zaten sistemde tüm bilgilerimi görebildiğinin güveninin sağlamaya çalıştı. Ancak hala emin değilim.

Bu numara “0(312) 955 02 08” TurkNet’e ait resmi bir numara mıdır yoksa dolandırıcı mıdır arkadaşlar? Bilgisi olan konuyla ilgili yetkili veya arkadaş tüm TurkNet kullanıcılarını bilgilendirirse seviniriz.

1 Beğeni

TurkNet sizi sadece tek numara üzerinden arar. 0850 288 80 80
Farklı numaralardan gelen çağrıları engelleyebilirsiniz.

teşekkür ederim. Dikkat edilmesi gerekiyor o halde. TurkNet’in hala bu şekilde adını kullanarak insanları dolandırmaya çalışıldıklarını bilmesi gerekiyor. TurkNet’in alakası olmaması rağmen TurkNet’in adını da karalamaya çalışıyorlar

2 Beğeni

Bu konu başlığında @CKLasT arkadaşımız bir liste hazırladı.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.