Türknet davet

Merhaba kardeşimle birlikte yaşıyoruz tıp fakültesi öğrencisiyiz.TurkNet 'e dair her türlü soru yada sorununuzda yardımcı olmak isterim.Benim davet kodumu tercih ederseniz gerçekten çok sevinirim.

KULLANACAĞINIZ BU DAVET KODUM İLE TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM HAYATIMDA BANA PEK ÇOK DESTEK SAĞLAMIŞ OLACAKSINIZ.BU FATURA ÜCRETİ İLE KİTAP (TEXTBOOK) VE YAZICI KIRTASİYE MASRAFLARINI ÖDEYECEĞİM.

EĞİTİM YOLUMDA OLAN DESTEKLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

DAVET KODUM:ODX58TB82ABM BAĞLANTI LİNKİ:Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber Ä°nternet Paketleri - TurkNet
(İLK BAŞTAKİ O HARFİ SIFIR DEĞİL)
Faturaları otomatik ödemeye aldığım için hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Tek yapmanız gereken davet kodum ile abone olduktan sonra tarafınıza çıkacak ilk faturayı son ödeme tarihinden önce ödemek. Ondan sonraki ilk ay ikimiz de ücretsiz kullanabileceğiz.

DAVET KODUM:ODX58TB82ABM (İLK BAŞTAKİ O HARFİ SIFIR DEĞİL) BAĞLANTI LİNKİ:Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber Ä°nternet Paketleri - TurkNet
Her zaman pm atabilirsiniz her konunda destek olurum

FİBER ALTYAPIM VAR FİYAT PERFORMANS OLARAK EN UYGUN İSS TurkNet BU YÜZDEN UZUN YILLAR BOYUNCA ABONE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM.DAVET KODUM HER ZAMAN GEÇERLİDİR.HİÇBİR FATURAMI GEÇ ÖDEMİYORUM.ABONE OLURKEN KODUMU SÖYLEMENİZ YETERLİ.

1 Beğeni

Tüm abonelik süresinin öncesi ve sonrası içinde yardımcı olmak isterim.

Saygılarımla

Doktorum arıza kayıtlarını sana açabilir veya veya teknik servis isteme olaylarını senden isteyebilirsek ben tamamim.

1 Beğeni

Hocam :)) Elimden geldiğince yardımcı olmaya özen gösteriyorum.Keşke dediklerinizi yapabilme yetkim olsaydı :))

2 Beğeni