Türknet Çözülemeyen Bir Kopma Sorunu Ve Hız Düşüklüğü Var

Merhaba bugün TurkNet bağlattım.Fakat Daha ilk günden kopma ve hız sorunları yaşıyorum destekte ilgilenmiyor çözüm verebilecek varmı

@alperenatici @aysegul

Merhabalar, hizmetinizi kontrol ettiğimde konuyla ilgili destek kaydınızın aktif olduğunu ve sorununuzun bir an önce çözülmesi için saha ekiplerine iş emri iletildiğini görmekteyiz. Süreciniz hassasiyetle takip ediliyor, gelişme olması durumunda sizi eş zamanlı olarak teknik ekibimiz bilgilendirecektir.

Umarım çözülür daha dün başladım hala sorun var internette

En hızlı şekilde sorununuz çözülecektir :innocent:

tük telekom ekibinden bir arkadaş aradı sorunu çözdüğünü söyledi kısa bir süre düzgün hız düşük upload alıyordum şuanda 50 mb paketten 11 download 5 upload alıyorum arkadaş aradıktan sonra 45 download 7 upload idi ama tekrar sorun devam etmekte TurkNet 'te ilgilenen birini bulmak çok zor sanırım @Ezgi @alperenatici @aysegul

Merhaba @mevobroo , sorunun devam ettiğini kaydınız üzerinden ilettiğinizi görüntülüyorum. Ekibimiz iletişime geçip mutlaka destek olacak :pray:

hiçbirşekilde destek olan yok hız bir normale dönüyor bir düşüyor sanırım turknetinde elinden bişey gelmiyor gibi @aysegul @Ezgi @alperenatici

SORUN ÇÖZÜLDÜ ARKADA ÇALIŞAN EKİBE ÇOK TEŞEKKÜRLER. @Ezgi @aysegul @alperenatici

Keyifli kullanımlar dileriz :melting_face:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.