Türknet bu sefer üzdü

:frowning:

Hangi il ilçedesin ?

bu şikayetler gitgide artıyor…bakalım piyango bize ne zaman vuracak :pensive:

Bana kalırsa TurkNet’in yaptığı stratejik hata, direkt gigafiber hizmeti sunmak oldu. İlk etapta aynı altyapı ile 100/100 hız tanımlansaydı, kullanıcılar yine bu hizmetten memnun kalacaktı. Ardından agresif yayılma politikasına göre hat yoğunluğu testleri yapılır, buna bağlı olarak kapasite arttırımları gerçekleşirdi. Sonrasında da giga yükseltmeleri başlardı.

Şimdi 650mbit alan da şikayetçi, 850mbit alan da. Diğer yanda ise 950mbit uploada sahip ama 4mbit download hzıı olan kullanıcılar var. Umarım en kısa sürede kapasite arttırımları gerçekleşir.

1 Beğeni

TükNet’in dürüstlüğünü öveceğimize bunun gibi fikirler üreterek onları açıkçası aşağılamış oluyoruz. TurkNet’in reklamı sonuçta “Doğası gereği Özgür” bu da onun 1gb internet vermeyi hedeflediğini gösterir. Bizim diyeceğimiz şey ise inşaallah herşey gönüllerince olur. Tez vakitte bu sorunu aşarlar. Müşterinin arıza kaydı onların daha profesyonel şirket olmasını da sağlar. Sonuçta bu teknolojiye bizim olduğumuz kadar yabancılardı.

1 Beğeni

Öyle ama turknetin adını duyurması gigafiber ile oldu. Kendi altyapısından 100mbps hız verseydi turk telekomu bırakıp TurkNet 'e gecmek için sebep olmayacaktı. TurkNet 'i şuan için rakipsiz yapan gigafiber. Bence bu süreçte yapılması gereken hemen altyapıları güçlendirmek ve gerekirse gigafiber hizmetini 199 tl gibi bir fiyata çekmek.

İl ilçe neresi bilgi verir misinz

İstanbul Gaziosmanpaşa fevziçakmak mah

Yazmış olduğum hangi fikir TurkNet’i aşağılar nitelikte? Tam tersine TurkNet’in mevcut repütasyonunu kaybetmemesi ve uygun fiyatlara yüksek hız hizmetinin sürdürülebilir olması açısından bunları belirtiyorum zaten. Muhtemelen yaşınız kadar yıldır da TurkNet kullanıcısıyım.

Belki forumdaki çoğu kişi gibi TurkNet’i yeni duymuş olabilirsiniz. Ben Türk nokta net zamanından bu yana biliyor (1999) ve kullanıyorum . Hayatımda 20 yılı aşkın süredir yeri var zaten.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum fakat forumda dsl altyapıda olanlar 5mbit hız artışı için ne kablo yatırımları ve mesailer harcıyorlar? Haliyle stabil ve simetrik 100/100 hat sağlaması bile reklamı için yeterdi. Bu sayede mevcut kapasitesini 10 katı kullanıcı için ayırmış olurdu. Herkes mevcut donanımları (router, cat5 kablo, bilgisayar vs) ile 100mbit simetrik ve stabil hattını mutlu & mesut kullanırken TurkNet mevcut ROI’si (return on investment / yatırım getirisi) ile kapasite arttımına gider ve gigabit’e daha sağlam ortam hazırlardı.

Şimdi sizin dediğiniz gibi giga kullanıcılarına özel 199 veya 299tl gibi bir fiyatlandırma yaparsa, mevcut kullanıcılar açın o zaman 100/100 veya 200/200 gibi paketler, onlara dönelim 139tl’ye diyecekler vs.

Özellikle teknoloji alanında başı çekmek, sınırları aşmak zor iştir. TurkNet’i bu hedefi için takdir ediyor ve her platformda savunuyorum. Umuyorum en kısa zamanda kendi altyapısını hızlıca genişletir ve Türkiye’nin kalan 99.9%'si de simetrik fiber hızlarından faydalanabilir.

Selamlar @tan, üzülmeyin. Hız problemleri düzelir. Forum profilinizde müşteri numarası olmadığından kontrol edemedim. Destek kaydınızın numarasını benimle paylaşır mısınız? :innocent:

1 Beğeni