Mahallemde gigafiber çalışması var aşagı yukarı her sokakta gigafiber var benim sokagımdada var ama benim olduğum binada yok ve benim binamın yanındaki 4 5 binada yok talep ediyorum durumu bildiriyorum ısrarla ekiplerden bilgi alacağız gigafiber istiyorum başvurusu yapabilirsiniz ekipler mahalle bazlı çekiyor proje sırasına göre ilerliyor diyorlar en son ekipler önümüzdeki haftaya kadar adresinize imalatı tamamlayacaklarını belirtiler dediler sonunda şükür dedim ama benim şükür tövbeye döndü yine çekmediler gigafiber kablosu ile aramda 5 metre napıcamı şaşırdım Benmi çekecegim bu kabloyu 5 metre çekmemek için ısrarla bi gayret sergileniyor bunun sebebini anlamadım yeşil ile işaretlediğim yerler gigafiber var benim oturduğum sokakta numara 6 ya kadar var 6 dan sonrası yok sürekli bir gelecek lafı dönüyor ortada ama icraat yok böyle bir proje sırası olması imkansız bi sokağın 4 bir yanına gigafiber çekiliyor hatta sokağın yarısına çekiliyor artık mahalleden çıkılıp bir üst mahalleye gidiliyor işin en sonunda tekrar benim binamamı dönecekler bu nasıl sıralama
büyük gelişme oldu bugun ekipler kırmızı ısaretledıgım harıtada bınamın onundekı bınalara sıra sıra kablo cektıler bu seferde benım bınama yıne cekılmedı ekıpler yetısmedıgını yarın devam edılecegını soyledı şansım yokkı yarın gelısmelerı yazacagım bır gelısme olursa
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.
Ve sonunda bitti adresime gigafiber çekildi mutlu sona kavuştuk isteyen herkese nasip olur inşallah
1 Beğeni
Merhaba, Sabrınız için teşekkürler. Yüksek hızlı internet keyfinin tadınız çıkarın. İyi kullanımlar.