Türknet Belgeleri İmzaladıktan Sonra Kaç Günde Bağlanıyor?

Arkadaşlar, dün türk telekom’dan geçiş için belgeleri imzaladım. İnternet bağlantısı için kaç gün içerisinde gelirler acaba? Bir de belge yazdırmak şart mı yoksa kurulum için gelecek arkadaşlar getiriyor mu?

Belgelerinizi yazdırıp kurulum için gelindiğinde yanınızda doldurulmuş şekilde bulundurunuz. Kurulum tamamlandığında modem şifre bilginiz vesaire varsa anında bağlantı sağlanır. Yoksa birkaç gün daha beklemeniz gerekir. Genellikle internet geçiş işlemleri bir hafta içerisinde tamamlanır

1 Beğeni

Merhaba

  1. belgeleri kendin çıkarıp imzalayıp göndere bilirsin
  2. TurkNet kurulum ekibi gelip kurulum yaptıktan sonra yanlarında getirdiği kağıtları imzalayıp alıyorlar.

Kendinde çıkarıp imzalayıp geldiklerinde alırlar.

1 Beğeni

Dün belgelerle imza için geldiler ama henüz kurulum ekibi gelmedi. Kurulum ekibi için de ek olarak belge çıkartmak zorunda mıyım, yoksa onlar getirecekler mi? Evimde yazıcı yok ona göre hareket edeceğim.

1 Beğeni

Daha önceden evraklar için imzalayıp gotürdülerse sorun yok sadece kurulum ekibi gelir

1 Beğeni

Ben herhangi bir belge çıkartmadım ama o arkadaşlar getirdi. Birçok sayfa imza attım. Umarım dediğiniz gibi kurulum ekibi de belge v.b istemezler.

1 Beğeni

Tekrar istemezler . Size sadece kurulum ekibi gelir onlarda. Sizden Gün ister :slight_smile:

1 Beğeni

Şuan galiba kurye belgelerle gelip size imza attırıyor ama gene kendiniz göndermek isterseniz MNG kargoyla imzaladığınız belgeyi ücretsiz bir şekilde gönderebilirsiniz. (TurkNet Online İşlemlere girdiğinizde yazması gerek.)
Belgeleriniz sisteme yüklendikten sonra internet başvurunuz yapılıyor. Ardından TT ekipleri genelde 2-3 gün içinde bağlantıyı yaparlar eğer fiber internet kullanıyorsanız. VDSL ise TT ekipleri hemen etiket atar ardından TurkNet’in ekipleri 2-3 gün içinde gelir kurulumunuzu sağlarlar(İlk kurulum ise). Eğer geçiş yapıyorsunuz Başvuru işlemleri tamamlandığı zaman direk olarak OİM’deki modem kullanıcı adı ve şifrenizi girerek modem kurulumunu yapabilirsiniz.

2 Beğeni

Türk Telekom’dan geçiş yapıyorum. Sadece iç tesisat eski olduğu için kablo v.b yenileme olacak, bir de modem. Belgeler onaylandı, kurulum için aramalarını bekliyorum. Umarım en kısa sürede sonuçlanır, detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim.

2 Beğeni

Eğer geçiş yapıyorsanız siz istemediğiniz takdir de size kurulum ekibi gelmez diye biliyorum.

1 Beğeni

Merhaba @Watch, müşteri numaranızı bana özel mesaj üzerinden iletirseniz aktivayon işlemlerinizde size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Belgeleriniz alındıktan sonra sisteme yüklenmesi gerekiyor. Ekip arkadaşlarım bu konu için hızlıca işlem sağlıyorlar. Normal şartlarda 2-6 iş günü içerisinde hizmetiniz aktif hale gelecektir.

2 Beğeni