Türknet Başvuru Aşamasında Hata

26.09.2023 tarihinde Yeni taşındığım adres için internet başvurusunda bulundum. Cumartesi gününden itibaren müşteri hizmetlerini ve online işlem hattını kullanarak destek almaya çalıştım ancak beni sürekli yasal süreç devam etmektedir diyerek oyaladılar. Yasal süreçin dolmasını beklemeye karar verdim. Bana önce çarşamba günü yasal süreçin dolacağını söylediler sonra 05.10.2023 tarihine kadar olduğunu söylediler bir daha aradığımda perşembe günü türk telekomun başvuruyu tamamlayacağı bildirildi. Şu an itibariyle Başvurumda herhangi bir ilerleme kaydedilmemiş ve mağdur durumdayım. Kaç gündür beklememe rağmen ne beni arayıp bilgi veren oldu ne de randevu oluşturmak için arayan birisi oldu. Yasal süreçi bekletip yasal süreç dolduktan sonra da hiçbir işlem yapılmamıştır. Ben Türkneti tercih ettim türk telekomla uğraşmak istesem onları tercih ederdim altyapıyı onlar sağlıyorsa bu sizin sorununuzdur. İnternetimin bağlanmasını talep ediyorum
Müşteri no : 3490854

Selamlar @Westblood, konuyu ilgili birime ilettim. Öncelik ve hassasiyet talep ettim.

1 Beğeni

Turk Telekom tarafindan Yanlis Devre Tahsisi - Envanter Hatasi nedeni ile ret edilmiş. Bu hatanın kaynağı nedir ne anlama geliyor?
Araştırmam sonucu bulduğum bilgi bu : 1.4.2. Yanlış Devre Tahsisi - Envanter Hatası
Envanterde hatalı tanımlama sebebiyle lokasyonda kurulum/nakil yapılamaması.

Envanterden kasıt nedir ve ne yapılması gerekiyor?

Hocam merhabalar, ümit ediyorum en kısa sürede çözülür sorununuz. Envanterden kasıt TurkNet ve türktelekom ekranlarında sizin bilgilerinizin uyuşmadığı ya da yansımadığı diye biliyorum.

Henüz türktelekom bir çözüme ulaşmadı 26.09.2023 tarihinden beri beklemedeyim

Türktelekom şubesine gittim ve boşta port olmadığını öğrendim buna rağmen TurkNet beni bu zamana kadar boşu boşuna bekletti iptalimi talep ettim acilen iptal talebimin gerçekleşmesini istiyorum. TurkNet daha altyapısını kullandığı türktelekomdan bilgi alamamakta buna rağmen beni yasal süreç diyerek 26.09.2023 tarihinden beri oyalamakta bilginize.

Tekrar selamlar, bu bildiriminizi ekiplerle paylaştım.