Türknet bağlantı sorunu hoşgeldin

Evet hoş geldin diyoruz çünkü neden tekrar bağlantım gitti ve 1000 yıl önce ki türk telekom kaynaklı altyapı çalışması bilmem ne bu altyapıda bu kadar çalışmayla binlerce mbps arttırım olması gerekirdi ben anlamadım gitti plastik tel ile mi iletim sağlıyoruz kardeşim ne bu bahane. 1-2 haftadır zaten oyunlarda pingi olmayan TurkNet kullanıcısı yok bunda hemfikirizdir de ardından bir de 2 gündür bağlantı alamıyorum hem eğitimini hem işini bilgisayardan yapan biri olarak modemi kıracak dereceye geldim hayır bana diyorsun ki ‘‘Bölgenizde çalışma var şu süreye kadar devam edecek uzayabilir de.’’ aynı sitede oturduğum TurkNet kullanıcısı tanıdığımda nasıl var bağlantı. Yazım yanlışları için kusura bakmayınız.

Selamlar @Ycan, arızanız bağlı olduğunuz port özelinde yaşandığından komşunuzda internet varken sizde olmaması olağan bir durumdur. 10 Ekim tarihi itibarıyla arızanın çözülmesi bekleniyor. Altyapı çalışmaları, çalışmanın boyutu ve seyrine göre planlanandan uzun sürebiliyor. Arka planda gereken adımların atıldığından emin olabilirsiniz.

1 Beğeni

Kardeşim böyle bir şey olamaz bir port sorunu 5 günde çözülmez alt yapı türk telekomdan kiralanıyor diye onların çözmesini beklemek olmaz. Benim hizmet aldığım sağlayıcı bizzat teknik destek göndererek halletmesi gerekiyor. TurkNet belki bu zamana kadar en iyi değerleri veren iss olabilir ki artık öyle de değil son zamanlarda, teknik ekip ve ya call center konusunda en zayıf iss, ne zaman bu bağlantı gitse 10-20 gün hizmet alınmıyor.

Sizi gayet iyi anlıyorum. Genel arızalara müdahale yetkisi yalnızca yerel sağlayıcı saha ekiplerinde. Biz öncelik ve hassasiyet talep ederek sorunun çözülmesini hızlandırmak adına sık sık bildirimde bulunup konuyu takip ediyoruz.

Buna dair kanıtınız var mı? görmek isterim yapılan bildirimleri ve yerel ekibin üstünde çalıştığını. En azından bu kadarını bilmeye hakkımız vardır diye düşünüyorum. Türk Telekom genel müdürlüğü ile de iletişime geçtim ben bırakın mahalleyi genel olarak ilçe de herhangi bir arıza ve ya çalışma olmadığı iletildi. Eşek yerine koymaya devam ediliyor sene 2023 te hala.