TurkNet Bağlantı Randevusuna Gelmedi

Merhaba,

Saha ekiplerinin 18.08.2023 tarihinde randevulaşmamıza rağmen ne arayıp ne sorduklarını belirtmek isterim. Yoğunluk kaynaklı bazı problemler olabilir tabii ama ne kadar yoğun olabilirsiniz? 18 Ağustos tarihinde ekibinizin yoğun olduğunu programlarından ve verdiğiniz randevulardan görebiliyorken, neden gelmeyecekleri bir güne geleceklermiş gibi bir randevu daha veriyorsunuz?

İşten izin aldım bugün gelecekleri için ve evde oturdum bekliyorum. Saat 1’i geçti arayan soran randevu veren yok. 18.00’a kadar çalıştıklarını da biliyorum ve ne zaman geleceklerini çok merak ediyorum.

Gelmeden 10 - 15 dakika önce kadar arıyorlar genelde. Bana birkaç gün önce akşamüstü 18:30 civarı geldiler kurulum için. Gelirler gün içerisinde diye düşünüyorum.

Merhaba, sizin de belirttiğiniz gibi ekiplerimiz 18:00’a kadar işlem sağlamaktadırlar. Farklı bir sonuç ile karşılaşırsanız bana bilgi vermenizi rica ederim :raising_hand_man:t2:

1 Beğeni

Beyefendi öncelikle mesajınız için teşekkür ediyorum ama bu internetin acilen bağlanması gerekiyor. Cuma günü bbağlanacak diye ben gidip Uydunet bağlantımı bugün iptal ettirdim cayma bedeli ödensin diye. Ama ne arayan var ne soran. Anlayamadığım neden saha ekiplerine ulaşıp da öğrenemiyorsunuz gelip gelmeyeceklerini?

Lütfen acil bir durum remote olarak hafta sonları iş yapıyorum ve internetsiz kalacağım. Rica ediyorum gelip bağlasınlar söz verdikleri gibi.

Evet tahmin ettiğimiz gibi kimse arayıp sormadı, gelip giden de yok. Bilgi verir misiniz rica etsem?

Selamlar @msaglam, gün içerisinde oluşturulmuş bir randevunuz bulunuyor. İş yoğunluğuna ve sırasına bağlı olarak adresiniz ziyaret edilecek. 0 850 288 10 10 üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba, bugün yine kimse aramadı ve gelmedi. Şaka yapıyorsunuz herhalde. Fiyatlara zam gelecekmiş sebebi bu mu?

Randevu uyumsuzluğunu ekiplere ilettim. Dönüş bekliyorum