Ben Telekom altyapısı üzerinden 100 mbit TurkNet fiber abonesiyim. Çok stabil internetim var. İnternet testlerinde “Diyarbakır TurkNet” yazarken,son zamanlarda farklı isimlerde “Düzeltme net,TurkNet Antalya ,TurkNet Konya” gibi…
Santral uzaklığı veri akışını olumsuz etkiler diye endişeleniyorum.Yoksa bir çalışma sonucumu?
Bilgi lütfen…
Selamlar @mamoste, bu bir sorun değil. Performansınıza etki eder ise Statik IP ile test edebilirsiniz.
Modeminizin aldığı ip adresi hangi şehre kayıtlıysa ve hangi şehre ping daha düşükse o şehir gözüküyor, dert edilecek bir şey yok yani
İyiki varsınız. Bilgi için teşekkürler.
Keyifli kullanımlar
Bilgi anlamında son durumu paylaşmak istiyorum.
Yaklaşık iki aydır ev internetini kullanmıyordum.Yazlıkdaydım.İki gün önce eve gelıp modemı pirize takınca eski randımandan şüphelenmeye başlayınca testlere başladım.Sizlerle paylaştığım konu devam etti. Sunucu listesinde Diyarbakır TurkNet yok. Antalya Fix diye bir sunucu üzerinde bağlanıyor vs.
Keneetic Hooper modem kullanıyorum.Kullanan forumdaşlar bilirler,artıları olan bir modem. Stabil yazılım yüklüydü, Geliştirici demo yeni yazılım vardı yükledim.Tüm anormallıklar yok oldu.Van a en yakın TurkNet Diyarbakır sunucu tekrar listeye eklendi…
Herkese gönlünüzce akşamlar diliyorum.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.