Türknet Arkadaşını Getir İndirimi

merhaba ben mevcutta 2 arkadaşımı TurkNet’li yaptım ve ilk arkadaşım faturam 139,9 TL iken geldi ikinci arkadaşım ise 249,89 TL iken geldi. İlk arkadaşımdan kalan indirimim 1 ay ve Benim de bu ayki faturam 249,89 TL oldu. Mevcut durumda 2 arkadaşımdan 2x41,64 TL indirim kazanmam gerekmiyor mu? Neden faturama indirim olarak 2x 23,32 TL gözüküyor? Yanlışlık mı var ben mi tam olarak kavrayamadım.

Merhaba, Arkadaşını getir kampanyası 2x olarak yapılmaz, ayların devamına yansır.
Ne yazık ki indirim öyle işlemiyor. Senin faturan ne kadar çıktıysa o fiyata göre değerlendirliyor.

Eski fiyattan ödeme yaptığın sırada yeni gelecek olan arkadaşların yeni fiyattan sana indirim yansımaz, eskiye göre yansır.
Yeni fatura 249,89 TL den çıksaydı o aylık ödemeyi yaptıktan sonra arkadaşını getir yapsaydın yeni fiyattan sayılacaktı. .

Müşteri açısından hiç avantajlı bir durum değil. Avantajlı gösterilmesine rağmen. O zaman biz boşuna arkadaşlarımızı TurkNet’li olması için ikna ediyoruz. Mevcut faturam 249.89 oldu diyelim 2 arkadaşımızı getirdik 249/6 x2 olmayacaksa ne önemi var ki.

Ne kadar çok arkadaşınızı getirirseniz o kadar indirim kazanıyorsunuz. Kampanyaya katıldığınız tarihteki internet hizmet ücreti, 6 ay boyunca eşit tutarlarda faturanıza indirim olarak yansıtılıyor. Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız Online İşlemler - TurkNet üzerinden fatura destek kaydı oluşturabilirsiniz.