Türknet Arkadaşını getir Ayrıcalıkları

Arkadaşlarınızı TurkNet’li yapmaya devam ederseniz, ileride hayata geçireceğimiz yeni ayrıcalıklar ve sürprizlerden yararlanabileceksiniz.Daha çok arkadaş getirin, daha çok bedava internet ve daha fazla ayrıcalıktan faydalanın.
tarih: 11 Eyl 2018 14:09

2.5 yıl geçti 90 kişi getirdim ama öncü destekten başka bi ayrıcalığım olmadı… ha şikayetim var mı hayır teşekkürler başka firmalar 5 lira veriyor :smiley: ama hükümdar asker hikayesi gibi oldu :smiley: ‘Hükümdarım, ben soğuğa alışkındım; ama sizin beni sıcak tutacak elbise vaadiniz direncimi kırdı, ölüm sebebim oldu…’
madem böyle bi laf ettiniz bir şeyler yapın bari yapmasanız da canınız sağ olsun seviliyorsunuz saygılar :slight_smile:

3 Beğeni

Bence TurkNet’e şükretmelisin.Üstüne bir de sana paramı versin.

Selamlar, TurkNet kullanıcılarını mutlu edebilmek için arkadaşını getir kampanyasını devreye aldı. Bu hem TurkNet’in hem de kullanıcıların işine geliyor diyebiliriz. Bizden hizmet alan ve memnun olan kullanıcılarımız kodları ile birlikte “sizin de 90 kişi getirdiğiniz gibi” arkadaşlarını davet ediyor. Böylelikle getirdiği arkadaşı kadar ücretsiz internet hizmetimizi kullanıyor.

Aslında size yararı oldukça yüksek :slight_smile: Bu demek oluyor ki siz 90 ay boyunca bedava internet hizmeti kullanıyorsunuz. Para ödemiyorsunuz :star_struck:

Gönül ister ki tabii daha güzel şeyler olsun. Ama beklemekten bir zarar gelmez. Belki ilerleyen dönemlerde daha güzel stratejiler karşınıca gelebilir :muscle:

1 Beğeni

aga hesapla allaşkına, bir yılda 12 ay var, adam 2,5 yıldır: 30 aydır TurkNet kullanıyor. daha 60 ayı var bedava, önümüzdeki 5 yıl daha para vermeyecek. baya sistemde bug bulmuş.

Zamlardan da etkilenmeyecek ohh .

Sizde getirin arkadaşlarınızı… Size de ücretsiz kullanım hakkı verelim :muscle:

tabiki teşekkürlerimi ediyorum zaten yazımda… bu karşılıklı bir anlaşma ben 1 kişiyi getirerek 1 ay ücretsiz kullanıyorsam belki türkneti 20 sene kullanacak bi abone kazandırıyorum…
ayrıcalık olarak para değil örneğin gigafiber internet önceliği gibi bi ayrıcalık felan olabilir mesela daha sağlıklı internet kullanabileceğim

90 kişi getirdim diye 90ay ücretsiz hakkım yok arkadaşlar 65 hakkım var malesef çünkü 3/1 oran ilk ay faturasını son ödeme tarihinden önce ödemiyor nedense… 2017den beri kullanıyorum kişilere tek tek mail atmama rağmen ödememeye devam ediyorlar :smiley: böyle bir şart olmasaydı 2 sene daha ücretsiz kullanacaktım…

Merhaba, Evet keşke 90 ay olsaydı 65 ay… ilk ay faturayı son ödeme tarihinden önce ödeme şartını kaldırsa TurkNet iptal şartı koysa daha güzel olur :=) o kadar uğraşa abone edip böyle hak kazanamayınca insanın bi hevesi kaçıyor :smiley: zaten şikayetim olmadığını teşekkürlerimi söylemiştim öyle bi attığı maili hatırlatmak istedim sadece :smiley: iyi günler

Ünlü bir youtuber veya twitch yayıncısı olman lazım sana altyapı çekmeleri ciddi bir maliyet tabi şu anda büyükşehirlere gitmeleri mantıklı umarım fiber altyapılarını genişletirler.
Genelde TurkNet aboneleri çok sabırlı değilse 1 yıl bile durmuyor ya iss değiştiriyor yada aboneliği iptal ediyor çok az nadir insanlar 20 yıl kalır.
Başka bir İSS’de olsanız aylık en az 70-160 TL arası hıza göre ücret ödeyecek olurdunuz bence TurkNet güzel bir kampanya yapmış tadını çıkarmaya bakın.
Forumlar da para verip abone yapanlar var onlar biraz daha garantici ilk fatura konusunda gönderdiğiniz para ile faturasını ödeyebiliyor.

altyapı yoksa youtuber veya twitch yayıncısı olamıyorsun, yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar muhabbetine dönüş.

Aşiret bu ağa. Yoksa 90 kişi nasıl getirecek,:joy: