Turknet arıza sorunsalı

28.11.23 tarihinde gigafiber internet im gitti. Ont cihazından kırmızı los yanıyor.
Önce bölgesel arıza dendi tamam dedik. Herkese bu sebep söyleniyor standart galiba.
Benim haricimde 3-4 binada yok saha ekipleri gelmiş başka bina için , kablo kopmuş yıkılması planlanan bir binanın dışında o bina yıkılmadan yapamazlarmış. Bina da vakfın heralde bi 5 yıla yıkılır ben de internet e kavuşurum inşallah nasipse.
Güncel bilgi bölgesel arıza giderilmiş ama benim hala internet im yok. Arayan soran zaten yok , ben kendim ulaşayım desem mucize beklerim heralde. Tüm işimi internet ten yapıyorum şuan elim kolum bağlı oturuyorum. TV de baya kanal falan varmış yeni dikkatimi çekti sayelerinde.

Tam bir fiyasko.

Selamlar @ertanafat, arızanız ile alakalı kayıtlar üzerinden geri bildirim paylaşıldığını görüyorum. Ekiplerimiz düzenli olarak alınan aksiyonları tarafınızla paylaşıyor. Sürece öncelik verilmesi adına ekiplerle iletişime geçiyorum.

Merhabalar


Dışardaki fiber kutu kapağı hala açık vaziyette, kapağın açısı bile değişmiyor.
Online kayıtta sürekli altyapı arızasında ekipler ilgileniyor deniyor. Hiç 48 saati geçmezmiş en büyük arıza bile ne hikmetse benim an itibariyle 67 saattir internet im yok.
Arızanın detayını da vermiyorlar.
Çok uzun sürecekse bu iş Telekom altyapısı eve kadar çekili ordan vdsl verin bari dedim ondan da ses yok.

İnternet çağında elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.

Tekrar selamlar @ertanafat, sizi gayet iyi anlıyorum. Ekiplere konuyla alakalı tekrar bildirimde bulundum.

Merhabalar
Artık kutu da kalmadı kablolar sallanıyor. İnternet 8 gündür yok. Her gün aynı mesaj “saha ekipleri tüm hızıyla çalışıyor”. Çok uzun sürecekse iptal edeceğim diyorum hemen çözüme kavuşturacağız diyorlar. Hergün yeni bahane, rezillik!!!

Yıkım nedeniyle yaşanan durumun saha ekiplerinin iş yoğunluğuna, sırasına ve planlamasına bağlı olarak çözümlenmesini bekliyoruz. Ekipler en uygun zamanda adresi ziyaret edecek.