Türknet Android Yazılımı Güncelledi

Bu kategori altında forumumuzda bulunan konu başlıkları dışındaki içeriklerEskisine göre görünüm güzelleşmiş. İçerik olarak bir fark olmasa da görünüm olarak çok daha iyi olmuş. En azından menü yapısı değişerek daha kullanışlı olmuş diyebilirim paylaşılabilir.

@alperenatici uygulama güzel olduda hesap değiştir bölümü gitmiş hesap nasil degistircez acaba

1 Beğeni

Bende şifreyi hatırla dememe rağmen her açışımda tekrar girmek zorunda kalıyordum bilgileri, yeni güncelleme ile düzeltilmiş mi? Benle aynı sorunu yaşayan vardır heralde, iki farklı telefondan denemiştim.

1 Beğeni

Evet düzeltilmiş

Hesap değiştir bolumude olsa bi keske

Güncelleyip denedim, güzel bir uygulama olmuş. Ama benim şifremi hala unutuyor.

Sağ üstteki yuvarlağa basınca profil gibi bir kısma giriyorsunuz ve ordan hesap değiştirebiliyorsunuz.

@Rediron girdim oraya hocam çıkmıyor bende hesap degistir sende görünuyorsa bir görüntü eklesene buraya ben hesap degistir bulamadim orda bir türlü

Uygulama güzel olmuş ama masaüstünden erişince mobilden çıkış yapmasa veya mobilden giriş yapınca masaüstü panelden çıkış yapmasa güzel olabilir. Fakat ilk adımları için gayet yeterli ve güzel bir uygulama.

Resimdeki mor ok ile gösterdiğim yerden hesap değiştirebiliyorsunuz.


[quote=“umt61, post:8, topic:37593, full:true”]

2 aydie oimle ilgili açtığım kayita daha dönüş olmadı bende o isaret çıkmıyor mesela

Selam @umt61, uygulamayı telefonunuzdan verilerle birlikte kaldırıp tekrar yükler misiniz? Telefonunuzun markası ve android sürümü nedir?

Silip yükledim yine ayni iphone samsung general mobile hepsinde denedim benim sorunum muhtemelen size ozelden attığım kayıtla ilgili 3 ay oldu hala bir sonuç alamadim kayiti bile oimde göremiyorum mobil oime hesap gözükmüyor