TurkNet siyah kutuyu binaya koyalı neredeyse 4 ay oldu ama halen daha hiçbir işlem yapılmadı. Artık bu konu hakkında gerçekten bilgi verin 1 sene sonra 2 sene sonra veya 1 ay sonra artık gigafiber gelicek diye söyleyinde biz de ona göre ayağımızı uzatalım. Bıktım bu durumdan neredeyse her hafta altyapı sorgulama yapıyorum fakat halen daha 16mbps olarak görüntüleniyor maksimum alacağım internet hızını. Küçükçekmece, Kemalpaşa mahallesi emeksizler sokak tarafındayım. Artık bu konu hakkında bir bilgi verilsin yeterli.
Net bir tarih maalesefki veremiyorlar. Büyük ihtimalle genelde izinler ile ilgili sorunlar yaşanabiliyor buda süreleri etkileyebiliyor. Aynı sorun benim bölgede de mevcut 4 ayı geçti beklemedeyiz.
Merhabalar, aktivasyon ve planlama hakkında bilgi veremiyoruz. Bu süreçler birçok izin ve prosedüre bağlı. Herhangi bir aksama durumunda müşteriyi yanıltmamak adına tercih edilmiyor. Ekipler prosedürler tamamlandıktan sonra bölgelerin aktivasyonunu mümkün olan en kısa sürede tamamlıyor