Türknet Alternatifi Firmalar

Merhaba arkadaşlar,

Malum TurkNet ve diğer firmalar zam geçisi yaptı… Alternatif olarak diğer firmalardaki fiyatları paylaşır mısınız ?

TurkNet mevcut fiyatlarla bir cogundan pahali :slight_smile:

Diğer firmalar TurkNet’in erken zam duyurusundan yararlanıp abone çekme peşinde biraz. Port zam ücretlerinin devreye girmesinden sonra dahi zam yapmazlarsa muhtemelen bu durum için bütçe bile ayırmışlardır. Zam çok yüksek. Diğer firmalarda yakında aynı seviyeye gelirler.

Port zamlari daha gelmeden Turknetin zam yapmasi esasinda yanlis olan bence firmalar port zamlari sonrasi yapacak zamlarini bu surecte TurkNet te bir zam daha yapacak :slight_smile:

3 Beğeni

Bende zam Haziran ayında başlayacak. Ama dediğiniz gibi yeni aboneleri direkt zam ile başlatmak kötü bir durum. Tekrar zammın gündemde olmadığı ile ilgili bir gönderi okumuştum. Umarım doğrudur. Çünkü daha fazla fiyata internet olmaz olamaz olmamalı da.

Haziran 2023 e kadar zam yok ibaresi kaldirildi siteden. Kurumsalda planlanmadigi iletildi fakar bireyselde ucu acik birakildi :slight_smile:

4 Beğeni

En iyisi TurkNet kalite olarak

1 Beğeni

TurkNet 'te bu ücrete verilen müşteri hizmetleri çok kötü.

1 Beğeni

İnternet kutusu 35 mbps 69.99 TL

TurkNet 'i kurumsal olarak kullanıyorum kurumsal tarafta müşteri hizmnetleri basarılı. Fakat bireysel taraf sorunlu. Comnet ve Millenicom bireyselde kullanıyorum ikisininde açıkçası müşteri hizmetlerinden memnunum TurkNet 'e nazaran. Bu iki firmayıda aynı adreste es zamanlı kullanıyorum bu arada. Millenicom dan once superonline kullanıyordum müşteri hizmetleri ve arıza anında ekip yönlendirmesi hız vs konusunda en iyisi o diyebilirim açık ara fark ile hepsinden ama Superonline dada taahhüt var ve fiyatları yüksek açıkçası. Millenicomda aynı hizmeti daha ucuza taahhütsüz gene superonline altyapısından alıyorum ama bu sefer whatsapptan ulaşıyorum ve 5-10 dk içinde dönüş oluyor. Bu deneyimlediğim firmalar arasında malesef bireysel için konuşuyorum TurkNet müşteri hizmetleri ve sorun olduğunda sorun çözme noktasında en geriden gelen şahsi deneyimlere göre. TurkNet te altyapınız sorunsuz ise müşteri hizmetleri ile işiniz olmayacaksa baglantı kalitesinde gayet iyi o zaman tercih edilebilir .