TurkNet açılan destek kayıtlarını okumadan işlem yapıyor

Hat değerlerim şu anda görseldeki gibi öncesinde 88Mbps’di destek kaydından 88Mbps hız ile olan hat değerlerimi attım hat değerlerimin böyle olduğunu YAPA destekli santrallerde İstanbul Anadolu beykoz santralinin olduğunu belirttim TurkNet Online İşlem Merkezi teknik bilgilerden kontrol ettiğimde beykoz santraline bağlı olduğumun mümkünse incelenip yapadan hizmet almak istediğimi belirttim. Bu kayda TurkNet’in geri dönüşünüde ekte iletiyorum nasıl kendimi anlatabilirim bu adamlara fikriniz var mı?

Hat değelerim.
Turknet

TurkNet personelinin cevabı.

Aradıklarında telefon yanımda değildi çünkü aşağıdaki bilgi metni vardı kayıt oluşturduğumda 22:30’da arayacaklarını beklemiyordum.

Netuzman arkadaşın da belirttiği gibi bir çok bölgede TT bakır kabloları fiber ile değiştirip altyapıyı güçlendiriyor. Yapa bakır hatlar üzerinden direkt santral üzerinden verilen bir hizmet olduğu için bu talebinize olumsuz dönüş yapılmış. Ayrıca santralin yapa ya uyumlu olması orada yapa hizmetinin aktif olarak verildiği anlamına gelmez. Büyük olasılıkla yapa onaylansa bile sizin hızınız santrale olan mesafe nedeniyle düşecek.

2 Beğeni

Bakın anlatmaya çalıştığım hattım birçok kişinin değerlerinden iyi ben mümkünse yapa kullanmak istediğimi belirttim görsel eklemedim ama ben böyle bir dönüş yapana kadar 88Mbps’di tanımlı hız böyle bir kayıt bıraktım ve 79Mbps çektiler bunun için ben onay vermedim böyle bir şikayetimde olmadı daha kalitesiz hatlara 100Mbps tanımlaması yapıyorlar. Neden benim hattımı yapa hakkında soru sormak için yazmama rağmen 79Mbps hıza çekiyorlar ben bunu anlamıyorum.

Merhabalar, destek kaydınızın numarasını benimle paylaşır mısınız? Temsilci ilk cümlede YAPA desteklemediğini belirtmiş. 88 mbps hız ile kopma yaşamıyorsanız tekrar düzenleme yapılır :raising_hand_man:

Şuan 88Mbps hıza çektirdim zaten benim talebim kopma hız düşüklüğü yaşıyorum diye değil neden hızımı düşürüyorlar ve bunun için onay almadan işlem yapıyorlar bilgim iznim olmadan yapılıyor işim gereği interneti kullandığım sırada durup dururken kesilme yaşıyorum.

Anlıyorum. Temsilcimiz mevcut değerlerde de kopma yaşadığınızı görüntülemiş olabilir. Burada endişelenmeniz gereken bir durum yok. Hızınız kolayca tekrar belirttiğiniz değerlere güncellenir :raising_hand_man:

Hattınızın değeri saha dolabından hizmet aldığınız için İyi. Eğer yapa olsaydı saha dolabından değil santralden hizmet alacaktınız. Bu durumda da bakır kablo nedeniyle hızınız düşecekti. Şu an hattınızın İyi değerlere sahip olma nedeni internet sinyalinin bağlı olduğunuz saha dolabına fiber ile geliyor olması. Yapa da bu mümkün olmayacaktır. Umarım anlaşılmıştır. İyi günlerde kullanın hizmetinizi :pray:

1 Beğeni

17 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.