Turknet açık iş emrini iptal etmiyor kurtulamıyorum

Türk net ekibi 03.09.2024 tarihinde abone oldum fakat 21 gün boyunca interneti mi kurmadılar bağlamadılar defalarca iletişim halinde bulundum ama sürekli otomatik sistem mesajı atar gibi bana ele avuca sığmayacak nedenler söylediler. Neticesinde 21.09.2024 tarihinde aboneliğimi kurulum olmadan iptal ettim kurtuldum derken bu seferde açmış oldukları iş emrini iptal etmiyorlar topu sürekli türktelekoma atıyorlar kaç gün oldu mağdur ettiler şimdide açık iş emrini iptal etmiyorlar karşımda konuşacak arayacam herhangi yetkili yok cimere btk şikayet ettim hala iptal etmiyorlar böyle bir rezillik olamaz turktelekom ekiplerini arıyorum bizlik değil kime başvurduysanız onlar iptal etmek zorunda diyorlar
Benim açık iş emrini iptal edin artık yeter

Abone no : 4099127

Merhaba Burak, sürecinin istendiği gibi sonuçlanmadığını anlıyorum ve yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüm. İş emri iptali için ilgili ekibimize bilgi verdim, sürecin yakından takipçisi olacağımdan emin olabilirsin. En kısa sürede tarafına bilgi vermeye çalışacağım.

Bakın sayın yetkili tarafınızdand efalarca mağdur oldum bakın hepsi sistem kayıtlarında var kimse yardım etmedi kurulum sağlanmadı satış yaparkenki ideolojilerini iptal yaparken de kullanmalarını istiyorum satış yaparken süslü kelimeler ile sorun yaşamazsınız 6 iş gününde bağlantı sağlanır dendi bakın 03.09.2024 abone oldum tam 21 gün geçti kurulum yapılmadı yardımcı olan ekibiniz yok 21.09.2024 tarihinde ise iptal ettim kurtuldum dedim şuanda esir tutuyorsunuz açık iş emrini neden kapatmıyorsunuz arıyorum ilgilneen yok sruatıma telefon kapatıyorlar bu mu TurkNet arkadaşlar bumu TurkNet

Merhaba, ekip arkadaşlarımdan anlık olarak bir iş emri olmadığı bilgisini almış bulunuyorum. Başvurduğun hizmet tamamen iptal edilmiştir. Bir sorun yaşaman halinde her zaman iletişime geçebilirsin, memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.