Türknet açık ara en kötü ping veren firma!

Online yurt dışı sunucuları olan oyunu oynuyorum arkadaşlarımda Vdsl2 modülasyonu var internete o şekilde erişiyorlar 4-5 ms kafadan kayıpları var benden daha az ping alıyorlar Fiberim var TurkNet sağolsun 80 ms ping ile oynatıyor arkadaşın bir tanesi millenicom 64 ms ping alırken diğeri türk telekom 68 ms ping alıyor.TurkNet bu sorunları düzeltmen lazım yeter ya.

1 Beğeni

Hangi oyunda? (20 karakter)

Valorant avrupa sunucuları.

1 Beğeni

Türk Telekom’dayken yıllarca Cs Go’da leş ve dalgalı pinglerle oynadım. TurkNet’e geçtim ve dünya varmış dedim. Senin bölgede sıkıntı yada yoğunluk var herhalde. Aynı bölgede TurkNet’e verdiğin paraya daha çok seni memnun edecek bir başka firma varsa geçmemek senin hatan.

2 Beğeni

Sorun büyük ihtimalle bölgenizle alakalı yada direkt olarak sizle alakalı. Ben Valorant Frankfurt sunucusuna 50 pingle oynuyorum. VDSL altyapıdayım.

1 Beğeni

Bende de 47 - 55 arası stabil 50 ping.

1 Beğeni

Valorant ta 45-52 arası alıyorum EU’da daha ne kadar düşük olabilirdi bilmiyorum.

2 Beğeni

Bu değişiyor herhalde lokasyona göre,çünkü ben de aile evinde fiber ile cs’de ortalama 55-60 ping alırken(üstelik 1-2 dk’da bir 150 ye fırlayıp geri iniyor)35 mbps vdsl2 profilimle(max 51mbps destekliyor hat)30-35 pingle oynayabiliyorum bu konuda çok memnunum.Sadece arada bağlantı gidebiliyor,o da diğer kablolardandır diye düşünüyorum yine tt sorumsuzluluğu yani.Kendime ağaçtaki ankastreden cat 6 çektirip 0 tesisat yaptım çünkü.

1 Beğeni

Fiber altyapım var şu ping sorununu bir çözemediler.

1 Beğeni

Selamlar, çok hoş bir konu başlığı açmadığınızı söyleyerek başlamak istiyorum. Eğer bir sorununuz varsa öncelikle destek kaydı açın. Arkadaşlarım hizmetinizi detaylı olarak kontrol ederek size yardımcı olmaya çalışsınlar.

Açmış olduğunuz konunun altına gelen kullanıcı yorumlarından da yola çıkarak TurkNet’in ne kadar verimli bir internet verdiğini, vermek istediğini görmüşsünüzdür.

Ayrıca ülkemizde en düşük ping seviyeleri ile kullanıcılarına hizmet veren İSS’te TurkNet :muscle:

2 Beğeni

İyi hoş güzelde destek kayıtlarına çok saçma cevap veriyorlar traceroute testlerini atıyorum bakın diyorum ping testinin nasıl yapılacağını anlatıyor.En son btk’ya yazdım bakalım çözecekler mi.

Yurtdışı çıkışlarınız özel olarak düzenlenmezse çok düşmez. İmkanı yok.

Tracert testini direkt valorant sunucularına yaparsanız daha iyi olur. Sunucu konumuna göre gidilen rota değişebiliyor çünkü.

Sadece istanbulda POP noktası bulunup tt trafiğini bölüşen bir firma nasıl pingte TT yi geçebildi merak ediyorum gerçekten. Üstelik aynı trafikte bulunduğu için tt gibi sadece kendi sunucularını değil ekstra olarak turk telekom sunucularina da uğruyor bilemiyorum hiçç

1 Beğeni

Valorant Sunucuları ve IP adresleri

Online Valorant Ping Testi

İstanbul pendik 100 mbps vdsl

Kocaeli/Darıca Fiber Altyapı.

Aynı oyun sunucusunda anlık 3 farklı kişi ve 3 farklı iss karşılaştırdım bundan daha kötü ne olabilir ki.

bencede pingte çok kötüler