Türknet abonelik iptali

Merhaba Arkadaşlar Oturduğum Apartmana Fiber Geldiğinden Dolayı Fiber Üzerinden TurkNet Kullanmak İstediğimden Ötürü Şuan Kullanmakta Olduğum VDSL+2 Aboneliğimi İptal Etmem Gerekiyor Bildiğiniz Üzere.İşlemler Tahmini Olarak Ne Zaman Tamamlanır 7 Gün Diye Mesaj Attılar Şuanda İnternetimde Gitti Ama Yeni Abonelik Başvurusu Yapamıyorum Malesef.

Iptal başvurusu yaptıktan sonra 24 saat içinde faturalandirılmanız durdurulup, 7 gün içinde aboneliginiz iptal edilir. Eski aboneliginiz iptal olduğu andan itibaren sistem üzerinde başvuru yapabilir duruma geleceksiniz merak etmeyin.

Ben bu 7 gün internetsizmi kalıcam yani?

Bunu TurkNet yeni abonelik kısmını arayarak öğrenebilirsiniz.

Arıyorumda abonelik iptal olmadığı için sekretere bağlıyor

Şu linkten başvurmayı deneye bilirmisiniz? (Benim davet kodumu içerir)

1 Beğeni

Krizi firsata çevirmek :joy:

3 Beğeni

Hocam ben belirtiyorum benim davet kodum olduğunu gerisi arkadaşa kalmış :slightly_smiling_face:.

1 Beğeni

İki tane aboneliğim var zaten farklı adreslerde ben burada yardım bilgi konusu açmışım sen bana yardımın dokunmadan gelmiş beleşçiliğin peşindesin küçülmeyin abim bu kadar, yinede sağol kendi davet kodumla başvuracağım.

1 Beğeni

Eğer sizin evinizde fiber gözüküyorsa internet başvurusu yapabilirsiniz fakat abone olarak görünüyorsa iptal işlemlerini bitirmesi için Twitter üzerinden vdslden fiber için geçiş olacağı için iptal ediyorum diye yazarsanız tahminimce gün içinde aboneliğiniz iptal olur ve hemen ardından fiber için başvurunuzu yapabilirsiniz. Gerekli bilgilendirmeler müşteri hizmetleri tarafından yapılacaktır.
Umarım herkese fiber nasip olur. :slight_smile: Keyifli kullanımlar dilerim, 4-5 gün sabır edin. Fiber internete kavuşacaksınızdır.

2 Beğeni

Hocam ben twitter desteğe dün yazdım söylediğiniz şekilde dönücez dediler hala dönecekler daha deminde fiber müşteri hizmetlerini aradım aynı şekilde sizin söylediğinizi söyledim ne ■■■■■ müşteri hizmetleri yetkilileri varsa atlı koşturuyor gibi konuştu cevabımı bile beklemeden beni tekrar sesli yanıt sistemine yönlendirdi bu gidişle davet kodum ve farklı aboneliğim bulunmasına rağmen farklı firmaya geçicem.

Benim amacım davet kodu paylaşmak değil. Öyle olsa belirtmezdim orada benim davet kodum olduğunu. Online başvuru ile başvura bileceğinizi belirttim. Ama yargılamak size kalmış.

İyi günler.

@alihann_gundogu başka firmalar TurkNet’in verdiği hizmeti veremeyebilir. TurkNet fiber konusunda süper. @EFG @mehmetcan @Baran yardımcı olacağını düşünüyorum.

1 Beğeni

Hocam yargıladığımdan değil düşüncemi belirttim böyle avel avel işsiz işsiz bilgi vermediğiniz ve ya yardımcı olmadığınız konuda kod paylaşıp çekilmeyin tabi bu benim konum için böyle başkalarının konusunda napıyorsanız yapın, benim konuma gelip boş yaparsan benim sana söz etmemde mübahtır bu bir yargı değildir ve genel olarak konuştum.

İyi Günler.

1 Beğeni

Hocam daireme kadar fiber’im var başka servis sağlayıcıları niye veremesinki türknetin verdiği hizmeti alacağım 100 megabit hız daha öncede hiç bir sıkıntı yaşamadığımdan ötürü ve diğer aboneliklerimizinde TurkNet 'te olduğu için TurkNet 'e başvurmak istedim ama şuanda da problem yaşıyorum ve arayıp problemimi çözebileceğim bir müşteri temsilcisi yok, ki zamanında TurkNet fiyatları uygun tutmak için müşteri hizmetleri olmadığını öne sürmüştü ama bugün bakıyorumki 16/35/50/100 megabit alan abonede aynı ücreti ödüyor kendi altyapısında 1000 megabit alıp canlı desteği olan abonelerde aynı ücreti alıyor e bu şekilde olunca ne espirisi kaldıki bu müşteri hizmetleri olayının, belki bir gün TurkNet abonesi olduğumuzdan oturduğumuz mühittede yaklaşık 1000 ve 1000’in üzerinde abone potansiyeli olduğunu görürlerde kendi altyapılarını getirirler diye destek olalım bekliyelim diye kullanıyoruz.

TurkNet 100 mbpsden daha fazla hız verebiliyor. Kablolu (Cat6) 120-130 mbps alanlar var. Upload’da 10 mbps alan kullanıcılar var. O yüzden daha stabil ve daha kararlı fiber veriyor o yüzden dedim. Fiyatlar konusunda her firma fiyat artışına gidecek. Bu ay olmaz önümüzdeki aylarda bütün firmalar fiyatlarını arttırmak zorunda olacak. Bildiğiniz gibi 24 mbpsyi 108 TL fiyata veren firmalarda var :slight_smile: Başka firmayada geçseniz Her türlü arızanızı TT ilgileniyor. :smiley: Fiberde sorun olma ihtimalide yüzdelik olarak çok düşük. Şuana kadar fiber aboneliği olan tüm arkadaşlarımın sorunu olmadı. 1 yıldır filan kullanıyorlar. Karar size ait. Ben sadece tavsiyede bulundum. Hem modem ücretsiz gelecek. Herkes aynı ücreti veriyor çünkü port kiralama veya vergi gibi maliyetler arttı. TurkNet’in kendi portları TT’nin portlarından daha ucuz.

1 Beğeni

TT Fiber altyapısı üzerinden TurkNet ile hizmet alıyorum. Keşke SAYE gelseydi bizde yüksek hızları kullansaydık. Ben TurkNet’den vaz geçmiyorum çünkü bu fiyata fiberi alabileceğim en uygun ve kaliteli hizmeti sunuyor. Ping’i düşük ayrıca TurkNet modem kirası adı altında dolandırmıyor. Zaten başka firmaya da geçseniz 85 + 10 tl veya 99 + 10 ₺ gibi bir fiyatlar ödeyeceksiniz ve aynı fiyata denk gelecek veya taahhüt yapın modem kirası almayalım diyecekler.

1 Beğeni

Müşteri hizmetleri konusunda ise haklısınız. Gerçekten bazen duvar ile konuşuyormuşsunuz gibi geliyor. Keşke müşteri hizmetlerine bir çeki düzen verebilseler. Bazen sadece cevap vermek için cevap veriyorlar.

2 Beğeni

Sorunumu Facebook’taki Sayfadan Göksel Başol Abimizin Yardımıyla Çözdüm, yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.

2 Beğeni

16 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.