Öncelikle abonelik iptali yaptım modem iadesi gerçekleştirdim hala aktif gözüküyor işlemler bunun çözümü nedir
Selamlar @Bartu16, rica etsem kargo takip numarasını benimle paylaşır mısınız?
Takip numarası : 4084397271258
İptal işlemi yaptım Başka bir firmaya başvuru gerçekleştirdim fakat hala sisteme iptal ibaresi geçmemiş sanırsam bunun için yardımcı olursanız sevinirim çünkü 1 aydır internet yok evde böyle saçma bir durumun içindeyiz @EREN
Şimdi süreç şöyle yeni eve taşındım TurkNet için nakil açtım ekipler göndericez müite dendi gelmediler 20 gün bekledim çareyi iptal etmekte buldum iptal için başvuru açtım 5 gün iptal sürecine girdim süreç bitmeden Türk Telekomdan başvuru oluşturdum evrakları imzaladım o süreçte TurkNet iptalini bekledim Türk telekom
çalışanları sistemden işlem yapmak istedeklerinde beklemde olduklarını bunun aktif abonelik açık olduğunu türk net tarafından halolması gerektiğiniden bahsettiler fakat TurkNet iptal olduğuna dair sistemin benden istedikleri bütün işlemleri yerine getirdim 5 gün dolduğu için geri arıyorum türk telekomu işleme alsınlar diye hala aktif abonelik gözüktüğünü bana iletiyorlar İş Emri dedikleri olaya takıldığını araştırıp öğrendim bunun epey bi kullanıcları yorduğunu gördüm bunun acil hal olmasını rica edicem artık bunun için bir adım atılmasını talep edicem yetkili arkadaşlardan benim türknetle bir bağım kalmadığını yeni başvuru yaptığım firmanın sağlıklı bir şekilde gelip adresime modem takılmasını rica ediyorum
İş emrinizin hızlı bir şekilde iptal edilmesi adına yerel sağlayıcı ekiplerine bilgi aktarıldı.
Bu iş emri iptal süreci Kaç gündür veya ne kadar sürer bilgi verirmisiniz teşekkürler @alperenatici
İşlemle ilgili bilgi verirseniz çok iyi olur hala aktif oluduğunu türk telekom ekipleri söylüyor iş emrini kaldırmanızı istiyorum
Bugün TurkNet ekibiyle iletişime geçtim yani hala açık iş emri var diyorlar işlem askıda kaldığını söylüyorlar ne saçma sistem bunun için bana bir yardımcı olunuz İş emri kapatınız