Turknet aboneligimi iptal edemiyorum

3351275 TurkNet aboneliğimi iptal etmek istiyorum. Daha önce dondurmak için başvuru yaptım ama o kabul edilmemiş ve ben 1 ay daha 350 TL fatura ödedim. Simdi iptali için uğraşıyorum ama geç dönüş olması halinde yeni faturayı ödeyecek durumum yok.
Burda yazan kisiye gmail uzerinden bilgilerimi gonderdim ama geri donus alamadım. Sesli olarak iptqli icin defalarca aradim yine dönüş alamadım. E devletten de olmadi
Abonelik iptaline gelince neden bu kadar ilgisizler. Aylardir yaşadığım stres yüzünden bir daha internet baglatmiycam . Cok zorsunuz. Lutfen artik su sorunumu biri çözsün.

Selamlar @Tubanur, bize ulaşan herhangi bir dondurma ya da iptal işlemi görünmüyor. İptal talebinizi iletirken tam olarak nasıl bir sorun yaşadığınızı anlayamadım. 0 850 288 80 80 üzerinden tuşlayarak, Online İşlemler - TurkNet 'e giriş yaptıktan sonra destek kaydı oluşturarak ya da E-Devlet üzerinden Abonelik Fesih Başvurusu (internet bankacılığı ile giriş yaptıktan sonra) kolayca iptal edebiliyorsunuz. Sizin için 68737762 numaralı kaydı oluşturdum.