TurkNet Online İşlem Merkezi de karşıma çıktı
Bu yeni birşey mi ben yeni gördüm YouTube premium Disney + Netflix gain Amazon prime bunlar olsun yeterli
Yeni.
İnternet gitti geldi, TurkNet Online İşlem Merkezi e bakayım bi dedim. Karşıma bu anket çıktı. Güzel bir adım.
Direkt netflix ya hazır zam yapılmışken
Amazon bunların hepsinden iyi Twitch abone 7.90 tl idi en son Amazon gaming oyun bedava veriliyor sonra film var onlara ücret vermiyorsun
Hazır Netflix zam yapmış iken Netflix’i seçerdim
Az önce bir tane konu açtım onun hakkında düşüncen nedir merak ettim @Oguzhan
Amazon prime verseler bile sadece Amazon prime video için bir paket sunarlar Twitch vs eklentileri olacağını sanmıyorum. Hepsi video platformu mantıken
Twitch için prime alınması ekstra birşey yapılmıyor
Demek istediğimi anlamadınız sanırım. Sizin Amazondan aldığınız paket size Twitch aboneliği+video+ayrı bir kargo hizmeti sunuyor. Eğer TurkNet Amazon ile anlaşırsa sadece video kısmı ile anlaşacaktır.
Merhabalar, evet müşterilerimizin karşısına böyle bir anket çıkartıyoruz. Sizden alacağım geri dönüşler doğrultusunda bir kampanya yapabilir ve seçtiğiniz platformları ücretsiz olarak sizlere sunabiliriz Konu hakkında bir gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
TurkNet in verip verebileceği şey bence YouTube premium olur
Evet, yeni bir şey. Siz kullanıcılarımızın fikirlerini almak istedik.
5 yıllık Digiturk üyesiyim Disney+ TurkNet yanında tadından yenmez Güzel bir gelişme inşallah hayata geçer
@Oguzhan, ben olsam ben de Netflix’i seçerdim
gigafiber abonelerine Wi-Fi 6 Router daha iyi olmaz mı
Bu tavsiyenizi anketi yapan arkadaşlarıma ileteceğim
abii direk Disnep+ direek netflixten daha iyi olucak
bide eğer böyle bir şey yaparsa TurkNet, zamlar filan hakkını verir muhteşem olur
Netflix olursa her ay en ust paketi ödüyorum ahali kalabalık olunca kesmiyor sıpaları 2 Adet Turk.net üyelik var işime gelir süper olur