Türknet 5 gündur internet yok ve altyapı çalısması denilip işlemsiz bekletiliyor

Merhabalar, 28 temmuz da internetim gitti. TT genel bakımlari kontrol ettigim de 29 temmuz da çalışma olacağı, akşam saatlerin de ise biteceği yazıyordu. Genel çalışma bitmesine rağmen internetim gelmedi, destek kayıt açtım, TurkNet tarafı çalışmanın 31 Temmuz da biteceğini söyledi. Aynı bina da 3 TurkNet kullanicisiyiz, yan bina da TT kullanan tanıdıklar var, hiç birinde 28-29 Temmuz da dahil internet kesintisi olmadı. Durumun genel çalışma kaynaklı kesinti olmadığını, hattimin kontrol edilmesi gerektiğini TurkNet destek kaydın da ısrar etmeme rağmen hiç bir işlem yapılmadan kendilerinin ilettiği, TT bakım kontrol de çalışma olmayan 31 Temmuz’a kadar işlemsiz ve internetsiz beklettiler. Bu arada bölge de herkeste sorunsuz internet devam ediyor, TurkNet tarafı saha dolabi farkliligi cart-curt gibi şeyler söylese de çalışma bana özel galiba. 31 Temmuz geçmesine rağmen tabiki internetim gelmedi. 31 Temmuz’da olayı TT ekiplerine aktardiklarini, kontrollerin sağlanacağını, bunun da ortalama 36 saat süreceği söylendi. Bugün 1 Ağustos, internetim hâlâ yok. Kimse inisiyatif alıp sorunu çözmek istemiyor. Bölge de kimse de gitmeyen internet bende çalışma adı altın da 4-5 gündür işlemsiz bekletiliyorum. Bu tür olaylar çok can sıkıcı. Halbuki ilk gün basit bir kontrolle hattım kontrol ettirilip internetim düzelttirilebilirdi. Şu anlık hâla bir şey yapıldığını düşünmüyorum, internetim yok. Konuyu gün için de tekrardan duruma göre güncelleyeceğim.

Destek Numarası: 65922870

Günceleme 1: Henüz herhangi bir gelişme yok. Destek üzerinden TT ekibinin gerekli incelemeyi yaptığı, bana ulaşamadıklarını, TurkNet ekibinin de aradiklarını ama meşgule düştüğünü söylediği bir mesaj aldım ama beni arayan falan olmadı. Ayrıca TT ekibi binaya kontrole falan da gelmedi. İnternetim hala yok. Umarım sorun iç hat kaynaklı deyip kontrol sağlamadan süreci uzatmazlar. Hattı Cat6 ile alıyorum. Ayrıca DSL ışığı gelip gidiyor, sorun iç hat veya modem kaynaklı olsa hiç gelmezdi diye dusunuyorum. Bakalım süreç ne olacak. Sizleri de bilgilendireceğim

Güncelleme 2: Evet, beklediğim gibi oldu. Sözde kontroller sağlandı ile, sözde aradık ulaşamadık ile kontrollerin sağlanması için randevunun yarına verildiğini söyleyip süreci uzatmaya çalışıyorlar. Sürecin uzatilmasini kesinlikle kabul etmiyorum. Gerekli işlemler için 36 saat dün başlatıldı, gerekli kontrollerin bugün sağlanması gerekiyor. Bakalım neler olacak.

Günceleme 3: Sabah gerekli kontrollerin yapıldığını, bilgi verilmek için ekipler tarafindan arandigimi ama ulaşamadıklarını söyleyip ben bunu kabul etmeyince tekrar aranicagimi söyleyenler şimdi kontrollerin yapilmasi için (Sabah yapıldığı söylenen kontroller) yarına randevu verdiklerini , bunun da ben telefonu acmadigim için oldunuğunu söyleyip, cevaptan kaçip konuyu kapatmaya çalışıyorlar. Bu arada sürekli telefon başındayım, 1 kere bile aramadilar. Kontrol sürecini dün başlattılar 36 saat içinde tamamlanması gerekiyordu ama şimdi yarına uzatmaya çalışıyorlar. Kesinlikle kabul etmiyorum bu işlemi.

Güncelleme 4: Kontrole gelen ekiplerin beni aramadan kontrollerin sağlandigini, apartmana gelince bana ulaşamadiklarini söylüyorlar. Bina aile apartmanı. Sabahtan beri bekliyorum ne geldiler ne aradılar. Bu gerçek olmayan bilgiyle süreci uzatmaya çalışıyorlar. Kısa cevaplar vermeler, konunun üstünü kapatmalar ve cevap vermemeler başladı.

Güncelleme 5: Destekden artık sadece sizi bilgilendireceğiz diyip duruyorlar. Konu ve süreç hakkında bilgi vermiyorlar. Mesai saatinin bitimini bekliyor olabilirler. :thinking:

Güncelleme 6: Dediğimiz gibi oldu. TurkNet m.hizmetleri üstü kapalı cümleler kurarak verdikleri 36 saatin üzerine mesai saati bitimi ile bir 24 saat daha eklemiş oldu. Sorunum hala devam ediyor. Çünkü çözülmesi için neredeyse 1 haftadır hiç bir şey yapılmadı. Eminim ki çok basit bir sorun. Upload hızlarını güncellemek için makinaları yenilerken ya benim hattı atladılar ya da tam takamadilar. Çünkü bazen internet 3-5dk çok yavaş bir şekilde geliyor, kısa bir süre sonra gidiyor. Bu arada TT yetkililerine ulaşıp Devre no ile bir şekilde işlem yapılmasını sağlamaya çalıştım. Bakalım yarın neler olacak.

Selamlar @Bhappy99, yerel sağlayıcı saha ekipleri bölgede fiziksel sorun tespit etti. Fiziksel sorunun giderildiğini ve probleminizin çözüldüğünü görüyorum. Keyifli kullanımlar.