Merhabalar 8 yıllık TurkNet kullanıcısıyım ilk defa forumu fark ettim.
Sorunum 3 yıldır binamda gigafiber kutusu olmasına rağmen halen herhangi bir aktivasyon söz konusu değil. Bilgi almaya çalıştığımda be muhattap var nede bilgilendirme. Hasretle beklediğim gigafibere bir türlü ulaşamıyorum. Turktelekom alt yapısından bıktım artık. Etrafı incelediğimde her yerde gigafiber aktifken benim sokakta 3-4 bina da aktif değil. Alt yapı sorgusunda da halen 100 MB çıkıyor…
Çok rica ediyorum artık şu Türk Telekom alt yapısı belasından kurtulmak istiyorum teşekkür ederim…
Binaya sırf gigafiber var diye yeni taşındık. Oğlum çok heyecanladı. Ancak halen Türk Telekom alt yapısıyla internetim taşıma süreci tamamlandı. Alt yapı ve kutunuz binanın içerisinde diğer komşular ve yan binalardaki insanlarla konuştuğumda 3 yıldır kutunun binaların içinde olduğunu ancak halen TurkNet in gigafiber vermediği söylendi. Bende tüm komşularımın isteklerinin aynı olduğunu gördüm. Bize superonline yada Türk Telekom’a alt yapınızın kutunuzun olduğu yerde mahkum etmeyin artık… ısrarla senelerdir müşteri numaramdan anlaşılacağı üzere nereye gittiysem TurkNet kullanıcısı oldum. Ancak gigafiberin tadına artık bende 8 yıl sonra bakmak istiyorum.
Saygılarımla…