Türknet 3 gündur internet yok ve altyapı ekipleri gelmiyor

Merhabalar 18 Kasım sabah vakitleri internetim gitti yanda taraftaki inşaat yüzünden internet kabloları kopmuş ve onlara sorduğum da biz bildirdik demişler ve 3 gündür sürekli aramama rağmen kimsenin ne geldiği var ne gittiği ve burda 10 daire internetsiz evden çalışanlarımız var mağduruz bir an önce gelmesini talep ediyoruz lütfen. her gün girip güncellicem konuyu.

DESTEK NUMARASI : 83566092

Merhaba, gerekli kontrolleri gerçekleştirdiğimizde ekip arkadaşlarımızın tarafınızla iletişime geçtiklerini görüntülüyoruz. Konu hakkında herhangi bir gelişme olması durumunda en kısa süre içerisinde yeniden tarafınızla iletişime geçilecektir.

Merhabalar bugün iki kişi geldiler kablo taktılar tekrar gittiler internet henüz gelmedi.

Merhaba, konu hakkındaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Ekip arkadaşlarımız konu hakkında yeniden sizinle iletişime geçeceklerdir.

Merhabalar 5.gün saat 2 ve kimse iletişime geçmedi acaba ne zaman geçicekler merak konusu :slight_smile:

Ekip arkadaşlarımızın 83566092 numaralı destek kaydınız üzerinden bu sabah tarafınızla iletişime geçtiklerini görüntülüyoruz. Herhangi bir gelişme olması durumunda tarafınızla yeniden iletişime geçilecektir.

Benim ile iletişime geçen sadece müşteri hizmetleri sürekli 5 gün aynı şeyleri tekrar ediyorlar 2024 yılında istanbul da böylesine zayıf saha ekibi görmedim hayırlısı bakalım bekliyoruz.

1. Gün ne gelen var ne giden bunları yazıyorum ki insanlar sizden internet alırsa ne ile karşılaşacaklarını görsün diye beklemedeyiz

Merhaba, sizinle iletişime geçilmesi adına tekrar bilgi ilettim.