Türknet 16 gün oldu belgelerimi yüklemiyor

11 haziranda kayıt oldum. 15 gün önce kapıma gelen kuryenin getirdiği belgeleri imzalayıp kendisine teslim etmeme rağmen hala belgeler siteye yüklenmedi. Her gün desteğe yazıyorum kuryeye yüklemesi için bilgi ilettik deyip duruyorlar. 15 gün oldu hala oyalıyorlar lanet ettim aldığıma

ertesi gün update:

buradan belki çözüm bulunur diye yazdım ama çözülecek gibi gözükmüyor

1 Beğeni

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz bu olumsuz deneyim nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bana özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı bu durumunuzla birlikte iletirseniz size bu konuda yardımcı olmaya çalışmak isterim.

2 Beğeni

forumda yeniyim nasıl özel mesaj atılır bulamadım kusura bakmayın

Kullanıcının üzerine tıkladığınızda Mesaj butonu gözükecektir.

1 Beğeni

Hesap 1 saatlik bile değil ondan dolayı ben de gözükmüyor.
edit: Sitede az gezdikten sonra açıldı teşekkürler.

Yok mu yardım edecek bir yetkili. Destek her gün aynı mesajı yazıyor valla yoruldum artık

Bölgesel bir gecikmeyle de ilgili olabiliyor tabi, Enes bey’den daha detaylı öğrenebilir ve daha hızlı çözüme ulaşabilirsiniz. Aktivasyon süresince, Temsilcinin yeterince aktivasyon almadığını düşünüyorsanız Aktivasyon süresi bittikten sonra TurkNet Destek Şikayeti buradan kayıt açabilir, süreç ile ilgili şikayetinizi dile getirebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkürler. Enes beye henüz ulaşamadım

Rica ederim. Kendisi bu aralar yoğun. Düşünsenize hem forum, hem TurkNet’te olmak üzere 2 ayrı bölüm olarak iş görevi yapıyor ve sizler gibi kullanıcılardan kaç tanesi yazıyordur kim bilir. :man_shrugging:
Umarım, çözülür sorununuz.

1 Beğeni

Merhabalar, size özel mesaj üzerinden yanıt verdim. Yaşamış olduğunuz bu süreci detaylıca kontrol edip irdeleyip sizin için neler yapabileceğimizi arka planda belirleyeceğiz. Kısa süre içerisinde bu konu ile ilgili size geri dönüş yaparak bilgi vereceğiz.

1 Beğeni