Türknet 10 ay sabit fiyat kampanyası ve Otomatik Ödeme Talimatlarım

Merhabalar,
Otomatik Ödeme Talimatım mevcut. 10 Ay sabit fiyat kampanyasından yararlandıktan sonra bana Fatura çıkması, Otomatik Ödeme Talimatının devreye girip girmeyeceği ve bu Kampanya Ödeme sonrası Süreci ve Faturaların nasıl olacağı konusunda bilgi alabilir miyim?

Faturalarda ve Kampanya Ödeme sonrası Mükerrer para çekme ve yansıtma işlemleri olur mu?

Büyük ihtimalle otomatik ödeme talimatınızı iptal etmeniz gerekecek, Kredi kartınız ile tek çekim veya 3 taksit şeklinde yaptığınız işlemde 10 aylık internet erişimi bedelini peşin almış olacaksınız. Kredi kartı ile verilen talimatlar genelde fatura çıktığı gün ödemeyi yapar. Size 10 ay boyunca fatura çıkmayacak diye düşünüyorum. Ama bu konuda size en doğru ve net cevabı @alperenatici verebilir.

1 Beğeni

Merhaba,

Kampanya süresince Faturaların Sistem tarafından Otomatik oluşturulduğunda Durumunun Ödendi olarak gösterilmesi ve Fatura çıksını alabiliyor olmam gerekir. Her ay şirketime İnternet Faturalarımı Masraf olarak giriyorum. Bu açıdan bir sorun olmayacaktır değil mi?

Kampanya sonrası Fatura çıktı Durumum için kesin bilgi şeklinde dönüşlerinizi bekleyeceğım. Gelen bilgiye göre Kampanyadan yararlanma sürecimi değerlendireceğim.

Şimdiden ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Merhabalar, 10 aylık ödeme sonrasında tek bir fatura halinde ödemeniz faturalandırılır :raising_hand_man:

1 Beğeni