Turk Telekomdan Vdsl den Turknet Fibere Geçiş Hk

Merhabalar, eniştemin internetini Turk Telekom VDSL alt yapısından, TurkNet Fiber altyapısına geçirmek istiyoruz. Fakat şu şekil bir sorun ile karşılaşıyoruz. Aboneliği iptal ettirip, Turknetten yeni abonelik açarsak kurulum ücreti ödememiz gerekecek değil mi?

Farklı altyapılar olduğu için sıfırdan başvuru gerekiyor diye biliyorum. İsterseniz telekom ile durumu bir görüşün.

Yalnız taahhüt bitimine 2 gün var, TurkNet ile devam etmek istiyoruz.

2 gün için bir cayma bedeli çıkacağını sanmıyorum. Eğer bir hizmet yenilemesi yapmaz iseniz TurkNet e yeni abonelik başlatıp Telekom hizmetinizi fiber aktif olana kadar taahhütsüz kullanabilirsiniz. Veya direk iptal edebilirsiniz 2 gün sonra.

Evet olacak sebebini yazmıştım.

Tamam da taşımada herhangi bir aktivasyon ücreti olmuyordu, şimdi turk telekomu iptal edip turknetten aktivasyon yaparsak kurulum ücreti olmayacak mı?

1 Beğeni

Türk telekomdan 1 aylık taahhütsüz kampanya yapıp ücretsiz fibere dönüşüm talep ederseniz faydanıza olur yoksa TurkNet 'e geçtiğinizde en son 600 TL olan kurulum bedeli ödemek durumunda kalacaksınız.

1 Beğeni

Peki VDSL olarak geçiş yapsak, geçişten sonrs fibere dönsek olmaz mı?

Türk Telekom vdslden fibere dönüşümü ücretsiz yapıyor. Bu yüzden bazı diğer internet sağlayıcıları ücretsiz dönüşümü TT ekiplerine yaptırıyor. Ama TurkNet 'e sorduğumda 600 tl ücret istediler. Bazı temsilciler ya konuyu bilmiyor ya da işlemden ücret talep ediliyor turknette

Selamlar @h.artiran, altyapı türü olmadığından geçiş başvurusu yapamazsınız. Altyapınızda TurkNet GigaFiber bulunuyor ise dünya standartlarındaki hizmetimizi kullanmak için yeni abonelik başvurusu yapmanız gerekiyor. Sizleri TurkNet ailesinde görmekten memnuniyet duyarız.

@alperenatici hocam sanırım tt fiber altyapısı mevcut.

TurkNet GigaFiber belirttiğiniz tüm bu altyapının dışındadır. Bu sebeple yeni başvuru yapmanız gerekir.

Alperen Bey altyapı Türk Telekom altyapısı

Bakırdan fibere de geçiş yapılamıyor Hasan Bey.

kurulum ucreti almazlar turk telekomda taahut var ise bin tl ye kadarmi ne cayma bedelini TurkNet karsilar yanlis bilmiyorsam ayrica kurulum denilen sey e ucret odemeye gerek yok turk telekom uyeligini iptal edin elinizdeki modem i geriye vermeyin tabi taksitle aldiysaniz faturaya ek odediyseniz borcunu modemin turk net e gecince otomatikman sms geliyor modem kullanici adi sifresi modem arayuz e girip kendiniz kurulum yapin ben bu sekilde millenicom dan kactim TurkNet e geldim ve memnunum millenicom en dandik firma her gun aralik vermedin gece 11 ile 02 arasi net gidiyor saat 03:00 da geliyordu TurkNet i tavsiye ederim