Türk telekom zorbalığı ne yapmam gerekir

Bugün sabah 10 civarı internetimin olmadığını fark edip, TurkNet 'e arıza bildirimi yaptım. TurkNet ekipleri 11 de arıza geldiklerinde bina içindeki TurkNet fiber kutusunun ve kabloların söküldüğünü tespit ettiler ve durumu altyapıya bildirdiler. Güvenlik kamerasından kontrol ettiğimde türk telekom ekiplerinin gelip önce kendi kutularına baktığını ve sonra sorgusuz sualsiz TurkNet kutusunu parçalayarak söktüğünü tespit ettim. Şimdi bu durumda bu kişilerden şikayetçi olmak istiyorum. Zira bana tekrar altyapı çekilene kadar 3-4 gün internetim olmayacak ve bugün ve yarın online sınavım var. Bu konuda yol gösterirmisniz.

1 Beğeni

Merhabalar, öncelikle karşılaşmış olduğunuz olumsuz durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim :pensive: Forum profilinizde bulunan müşteri numarası üzerinden hizmet bilgilerinize ulaşamadım, özel mesaj veya sohbet kanalı üzerinden müşteri numaranızı yazar mısınız? Hızlı bir şekilde ekiplerimizle iletişime geçerek size yardımcı olacağım :pray:t2:

1 Beğeni

Alt yapı ekipleri geldi. Bina içine yeni kutu ve kablo çekti. Daire içi kablo işi için yarına randevu oluşturuldu. Tşkler.

Fakat türktelekom personelinin kafasına göre TurkNet tesisatına müdahale etmesine umarım, bir yaptırım uygularsınız. Aksi takdirde bu gibi olaylar sıklaşır ve kamer olmayan yerlerde TurkNet suçlanır. tekrar tşkler.