Turk Telekom Upload hızlarını yükseltti

Upload hızları sanırım 10 Mbps’ye çıkarılmış önceden speedtest yaptığımda 8’in biraz üzerini görürken şimdi 10 Mbps’nin üzerine çok rahat çıkıyor.

Screenshot_29

1 Beğeni

Ont ne marka bizde hep böyleydi zaten tarayıcıda.

Nokia ONT

Telefonda da 10 üstü alıyorum

Bende hala 8 mbps hocam

Yükseltti ama ben neden stabil hız alamıyorum. Özellikle download kısmında bazen uploadada sıçrıyor. Yani altyapı sinyal kalitesi mükemmel birlikte baktık Türk Telekom ekibiyle. Ayrıca bufferbloat olayının Türk Telekom kullananların tarafında çözüldüğü çığ gibi büyüyor. TurkNet ise bize simetrik hız alırsanız düzelir şeklinde cevap veriyor.

TurkNet henüz tanımlamamış olabilir ben başka sağlayıcıdayım.

Bende de 1 saniyeliğine 8lere düşüp tekrar 10a çıkıyor. TurkNet kullanmıyorum bir fikrim yok diğer konuda

Sağlayıcınız nedir paylaşabilirmisiniz

Telekom altyapısı kullanan türknetlilerde yükselecek mi

1 Beğeni

Bufferbloat testinizi atabilir misiniz? Modem ZTE H298A ve ONT’de NOKİA ise.

1 Beğeni

Not: Altyapım TTNET FTTH fiber. TTNET abonesiyim. 100 Mbps paketim.

Bende birkaç saniyeliğine 10 Mbps olup sonra 8 Mbps’e düşüp orada kalıyor… Hala tam tanımlayamadılar bende… Ne yapmalıyım?

Vodafone Net

Nokia ONT ve ZTE H298A V1 modem ile test

1 Beğeni

TurkNet hakkında herhangi bir fikrim yok ben kendi sağlayıcımdan talep etmemiştim kendiliğinden yükseldi.

Benim için yükselmiş görünüyor. Aslında bu olmadan önce sağlayıcılara Türk Telekom tarafından haber veriliyordur mutlaka. TurkNet gibi şeffaf bir sağlayıcının hala hem 10 Mbps upload hem de 100 Mbps üzeri download paketleri için herhangi bir açıklama bile yapmaması saçma geliyor bana. Kendilerine her fırsatta şeffafız diyorlar sonuçta…

1 Beğeni

TurkNet’tin en büyük kozu alabildiğin maksimum hızı vermekti. Şuan Türk Telekom altyapısında FTTH kullanan kullanıcılar için Türk Telekom 200 ve hızları garanti ediyor fakat TurkNet tarafında dediğiniz gibi bir açıklama dahil yapılmıyor. TurkNet’ten beklentim 100 olan standart hızını 200’e 20 yapmaları ama imkansız gibi duruyor.

4 Beğeni

Bende upluad 8.5 MB yukarı çıkmıyordu burdaki yazıyı okuyunca hız testi yaptım 3 gündür yapıyorum test hep 11 MB çıkıyor çift haneli rakama çıkması psikolojik olarak iyi geldi açıkçası :slightly_smiling_face: download 111 upload 11 Nokia marka cihaz var bende

1 Beğeni

image
Bende de yükselmiş.

1 Beğeni