Türk Telekom tarafından eklenen TIP-7 saha dolabı

Sorunun çözülmesine sevindim, yeni hızlı internetiniz ile keyifli kullanımlar dilerim :hugs:

1 Beğeni

resim_2021-12-27_143212
Çok teşekkür ederim Baran bey. hızımı yükseltme ihtimaliniz var mıdır acaba 100 Mbps desteklemekte çünkü değerlerim.

1 Beğeni

Arıza, paket değişimi, nakil vb. konular için Online İşlemler Merkezi üzerinden destek kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Yardım Merkezi - İşlem - Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum kaydı oluşturup temsilciye Özgür İletişim Ekstra 100 paketine geçiş yapmak istediğinizi belirtirseniz yardımcı olunacaktır eğer farklı bir sonuç alırsanız buradan tekrardan benimle iletişime geçiniz.

1 Beğeni

Ben bu hıza nasıl alışacağım yahu :smiley:

Yüksek hızla indirme yapmak, 4K filmleri ve dizileri donmadan izlemek üstüne bir de en düşük ping değerlerini sağlayan TurkNet’le bu hizmeti kullanıyorsanız çok keyifli olacaktır :hugs:

4 Beğeni

Oyun indireyim denedim test için 10MB/sn nedir ya 110 GB oyunu 3 saatte indiriyor eski internetimde 3 güne falan indiriyordum oyunu :smiley: TurkNet farkı diyebiliriz buna bence :slight_smile:

3 Beğeni

Umarım en kısa zamanda GigaFiber hizmetide bölgenize ulaştırılır ve daha yüksek hızlar ile kullanıma geçebilirsiniz :rocket:

2 Beğeni

Süper :tada: Biraz geç oldu ama kutlamaya değer :confetti_ball: İyi ve sorunsuz kullanımlar dileriz :pray: Farklı bir durum ile karşılaşırsanız bana özel mesaj üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

2 Beğeni

Güle güle kullanın hocam:) Ankastreden modeme kablo çektiniz mi yoksa duvar içinden mi geliyor hocam?

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Enes bey 2 bir durum var ama destek kaydından çözüleceğini umuyorum

Teşekkür ederim hocam duvar içinden gelmekte.

1 Beğeni

Teknik bilgiler kısmı hala güncellenmedi ne zaman güncellenir?

Belirli aralıklar ile kontrol ediniz 24 saat içinde düzelecektir.

2 Beğeni

58 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.