Sorunun çözülmesine sevindim, yeni hızlı internetiniz ile keyifli kullanımlar dilerim
Çok teşekkür ederim Baran bey. hızımı yükseltme ihtimaliniz var mıdır acaba 100 Mbps desteklemekte çünkü değerlerim.
Arıza, paket değişimi, nakil vb. konular için Online İşlemler Merkezi üzerinden destek kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Yardım Merkezi - İşlem - Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum kaydı oluşturup temsilciye Özgür İletişim Ekstra 100 paketine geçiş yapmak istediğinizi belirtirseniz yardımcı olunacaktır eğer farklı bir sonuç alırsanız buradan tekrardan benimle iletişime geçiniz.
Ben bu hıza nasıl alışacağım yahu
Yüksek hızla indirme yapmak, 4K filmleri ve dizileri donmadan izlemek üstüne bir de en düşük ping değerlerini sağlayan TurkNet’le bu hizmeti kullanıyorsanız çok keyifli olacaktır
Oyun indireyim denedim test için 10MB/sn nedir ya 110 GB oyunu 3 saatte indiriyor eski internetimde 3 güne falan indiriyordum oyunu TurkNet farkı diyebiliriz buna bence
Umarım en kısa zamanda GigaFiber hizmetide bölgenize ulaştırılır ve daha yüksek hızlar ile kullanıma geçebilirsiniz
Süper Biraz geç oldu ama kutlamaya değer
İyi ve sorunsuz kullanımlar dileriz
Farklı bir durum ile karşılaşırsanız bana özel mesaj üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Güle güle kullanın hocam:) Ankastreden modeme kablo çektiniz mi yoksa duvar içinden mi geliyor hocam?
Çok teşekkür ederim Enes bey 2 bir durum var ama destek kaydından çözüleceğini umuyorum
Teşekkür ederim hocam duvar içinden gelmekte.
Teknik bilgiler kısmı hala güncellenmedi ne zaman güncellenir?
Belirli aralıklar ile kontrol ediniz 24 saat içinde düzelecektir.
58 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.