Türk telekom kutu geldi türknet fiber için ne yapmam gerekiyor

Merhaba iyi akşamlar,
Mart ayında sokağımıza , haziran ayında binamıza daire kapılarına kadar fiber kablo döşendi geçtiğimiz gün ise bina girişine türk telekom kutu getirildi. Normal işleyişte Ne kadar sürede fiber aktif olması gerekir. Türkne vdsl kullanıyorum Harici bir işlem yapmam gerekiyor mu

Selamlar @Abdullahbal, fiber altyapınız aktif olduğunda Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturursanız fiber geçişiniz sağlanır.

Alt yapı sorgulamasında fiber olarak görünüyorsa yetkili arkadaşımın dediği gibi destek oluşturun.

Merhaba
Sürekli kontrol ediyorum ama fiber bağlantısı hala gözükmüyor bu süreç ne kadar sürer bilgilendirme için teşekkür ederim

Bu konuyu ancak yerel sağlayıcı bölge müdürlüğü ile görüşerek netleştirebilirsiniz. Bizim ortalama bir süre vermemiz yanıltıcı olabilir.

Genelde malum telekom altyapıyı aktif etse bile başka servis sağlayıcıyı kullanan dairelerin altyapı bilgilerini güncellemez. Fiber altyapıyı tanımlamalarını istediğinizde telekoma abone olmadan açmayacaklarını söylerler.

Umarım sizin bağlı olduğunuz malum telekom müdürlüğünde böyle beyefendi çok şerefli kişiler yönetmiyordur. Yoksa o tanımlamayı yapmazlar hiçbir türlü.

Bana ilk vdsl geldiğinde çok şerefli malum telekom çalışanları dolabı açtıktan sonra tanımlamayı yapmamışlardı TurkNet aboneliğimi iptal edip mecburen 1 yıllık taahütlü paket bulup malum telekom abonesini olmuştum.