Turk Telekom hat değerleri hk

Merhaba,

İşi kısa geçeceğim. 1 yıldır port macerası sonucunda dün TT Gebze Müdürlüğünde cingar çıkarmam sonucu port bulundu ve maksimum 24mb hız alabilirsin dedikleri interneti aklımda şüpheler ile bugün bağlattım.

Ve sonuç ortada…

Şimdi bu adamlar işi bilmiyor orası kesin.

Peki ben bu değerler ile 100mb stabil alabilir miyim?

Teşekkür ederim.

Hızlar ve hat değerleri gayet güzel. 100’e geçirmezler de +10 tl farkla 75 mbps’lik paketi tanımlarlar hattınıza.

1 Beğeni

İşte sorun orada. Maalesef çok istememe rağmen TurkNet ‘li olamadım. TurkNet port bulamadı. O neden ile Türk Telekom’ dan internet almak zorunda kaldım. Turk Telekom 'daki insanlar maksimum 24mb alırsın dediler. Ama sonuç ortada hat 100mb üstü destekliyor.

Bence bu hat değerleri ile 100 mbit çok rahat alabilirsiniz

Direkt olarak Churn aboneliği başlatmayı denediniz mi?

Churn nedir? Ayrıca interneti maalesef Turk Telekom 'dan almak zorunda kaldım. TurkNet yardımcı olamadı. (Port bulamadığından)

Churn TurkNet 'e geçiş için başvuru tarzı diye biliyorum Tt den kaç aylık kontrat ile aldınız interneti

Normalde ben 4 mevsim kampanyası ile 1 yıl taahhüt yapacaktım. Ama bankodaki işgüzar yüzünden hız sever kampanyası ile 2 yıl taahhüt etmiş oldum. İptal ettirmek de istemedim. 1 yıl sonunda ancak port bulabilmiştim.

TurkNet 'e geçerken cayma bedeli çıkabilir onu tam öğrenip ona göre geçiş talebinde bulunun birde 24 aylık kontratlarda cayma bedeli alınmıyor diye bilgi var araştırmanızı öneririm bunları öğrendikten sonra TurkNet 'e geçiş yapın hat değerleriniz güzel 100 mbit alırsınız diye düşünüyorum

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Şimdi bir de 5ghz fiber modem verdiler. 12 lira fark ile onunda iadesi ile uğraşmak gerek.

Kalsın bakalım.

Ama 24mb İnternete 100TL de vermek koymayacak değil haa :face_with_hand_over_mouth:

Aynı sorunu ben yaşamıştım 2 aylık yazlık paket almıştım 24 mbit bağladıkları gibi TurkNet 'e geçiş talebinde bulundum cayma bedeli felan yoktu hemde TurkNet kurulum ücreti ödemedim :slight_smile:

Paket yükseltme yapabilirsiniz. Sözleşmeye göre aşağı yönde değil ama yukarı yönde paket yükseltme yapabiliyor olmalısınız.

Port sorununu genel müdürlüğe gittiginizde zaten genel olarak çözüyorlar. Ayni olay için ben de gebze genel müdürlüğe gittim. Port yok dediğimde port ayarlariz ama 4 mbps net alirsin dediler. Hiçbir altyapı geliştirme yapmadan mevcut interneti parçalaya parçalaya yeni abonelik açıyorlar.

Normalde 8 mbps hız alıyorum. Tum mahallede Elektrikler gittiğinde modemi acıyorum hızım 16 mbps lere yükseliyor. Elektrikler geliyor herkes girince tekrar 8 mbps e düşüyorum. Ve ben bundan 1 yil önce bu 16 mbps değerlerini her zaman görüyordum kullaniyordum zaten. Ama abone sayısını arttırdıklari için olan mevcut kullanıcının hızına oldu.

Bugün port sorunu için ulaştırma ve alt yapı bakan danışmanı Melih Bey aradı. İnternet hizmeti için konuştuk. Sorunun çözülmesinde yardımcı olmuşlar.

Sosyal medyanın gücüne bir kez daha inandım! :+1:

1 Beğeni

En iyi yerden sorunun çözülmüş birdaha sorun çıkmaz bence :slight_smile: