Öncelikle herkese merhaba,
Geçtiğimiz salı günü oturduğum apartmanın zemin katında ki dükkan tabela taktırdı. Tabelanın takılacağı yerde ankastre kutusu yer almaktaydı. Tabi tabelayı takmak için mecbur yerini değiştirmek zorunda kaldılar. Haliyle değiştirdikten sonra 2.2/0.8 olan hat zayıflamam, şuanda 18.0/17.1 değerlerinde. Şimdi iç tesisatta sorun var diyeceklerini bildiğim için iç tesisatı değiştirdim. İç tesisatı değiştirirken bana ait olan hat kablolarının inceliği ve regletlerin eski ve oksitli olduğu gözümden kaçmadı. Şimdi Salı günü arıza kaydı oluşturdum ve ertesi günü sinyal alabildiğim için arıza giderildi diye bilgi iletmiş TÜRK TELEKOM. TurkNet Online İşlem Merkezi’den tekrar olumsuz teyit verdim. Ve aynı gün tekrar arıza giderildi diye bilgi iletilmiş. Dün tekrar olumsuz teyit verdim. Şuan beklemedeyim. Şimdi burada TurkNet’lik hiç bir olumsuz durum yok. Çünkü; Altyapı olarak telekom’dan hizmet verdikleri için sadece yapabildikleri telekoma bildirmek. Ama salı gününden beri 2 defa olumsuz teyit vermeme rağmen hala sorunumun devam etmesi ve salı gününden beri hiç telekom çalışanın saha dolabına kontrole geldiğini ve işlem yaptığını görmedim. Telekom çalışanlarını gördüğümde sorunumu anlatıyorum, arıza kaydı oluşturmam gerektiğini söylüyor. Oluşturdum zaten dediğimde ise yoğunluk var diyor. Doğal olarak haklı bir tek bende arıza yok. Ama TurkNet’in burada Telekoma daha çok baskı uygulayıp sorunlarla ilgilenmesini sağlaması lazım. Elbette yapıyorlardır ama hala hiç bir işlem yapılmış değil.
Merhaba @semihaydogan , geri bildirimin için teşekkürler, uzmanlarımız konuyla ilgili nitelikli olarak yardımcı olacaktır. Sürecin gelişmelerini yine bize buradan aktarırsan olası olumsuzluklarda yardımcı olabiliriz.
1 hafta oldu sorun hala devam etmekte. Telekom ekiplerinden ne ses var ne soluk. Gelen giden olmadı. Santralden, anlastreye gelen kabloya bakmak değiştirmek bu kadar zor olmamalı. 1 hafta boyunca hiç mi boşluk olmadı gelip bakmak için?
Merhaba, profilinizdeki müşteri numarasından hizmetinize ulaşamadım. Kontrol edebilir misiniz?
Düzenledim.
Teşekkürler, ben de kaydınızı ilgili birimimize ilettim. Ekiplerimiz iletişime geçerek destek olacaklar.
@semihaydogan gelişme var mı acaba?
malasef hocam TurkNet tarafından çarşamba günü aradılar arızanın 09.08.2024 tarihine kadar yapılması öngörülüyor dediler ama benim sorunum genel arızadan kaynaklı bir sorun değil. Ayretten dün türk telekomun saha ekiplerine sorduğumda bana türknetten arıza kaydı gelmedi demişti. Bu süre zarfında türk telekoma mail üzerinden dilekçe gönderdim santraldan ankastre kutusuna kadar olan kablonun ve regletlerin değişimi için ama ona da cevap gelmedi
Dağın başına kimsenin olmadığı,insanın geçmediği bir yeri alacaksın,malikaneni yaptıracaksın.İnternet,su,elektrik ve doğalgazı da halledeceksin.Güvenliğin için de güvenliği sağlayacak şeyler alıp zombi istilasında gibi yaşayacaksın.Arada bir şehir merkezine gidip ihtiyaçlarını alcaksın veya dolaşmaya gideceksin.Tek çözüm bu galiba Türkiyede.Çünkü siz normal şekilde kimseye zararınız olmadan yaşarken bile birinin hatası,sorunu yüzünden başın ağrıyor,mağdur oluyosun sonra uğraş dur.Dertli başına uğraşacak dert alıyosun durduk yere.Tek çözüm bu valla Türkiyede.Bu aklınıza gelecek her konuda böyle.
TurkNet bence hiçbir şekilde türk telekom üzerinde baskı uygulayamıyor.
1 aydan fazladır türk telekomu evime gönderemediler
sadece gelip bir kontrol yapacaklar
her gün evimin önünden türk telekom aracı geçmekte fakat uğramıyorlar
TurkNet müşteri hizmetleri bana arıza kaydında sürekli üzgünüz şöle böle gibi mesajlar atmakta ama bir aydır 12 mbit ile sürünüyorum.
aynen öyle kardeşim valla baskı uygulayamıyor. arkadaşımında interneti yok 2 hafta olacak hala ekip gelecek onada
Hala bir çözüm yolu sunulmadı. Daha ne kadar sürecek acaba?
Selamlar @semihaydogan, bölgenizde yerel sağlayıcı kaynaklı bir devre arızası durumu yaşanıyor. Yerel sağlayıcı kaynaklı arızalara müdahale yetkisi yalnızca yerel sağlayıcı saha ekiplerindedir. Kayıtlarınızı ve sürecinizi incelediğimde yerel sağlayıcı ekiplerinden öncelik ve hassasiyet talep edildiğini görüntülüyorum. Mevcut arızanızın aksi bir durum olmaz ise yarın son bulması planlanıyor. Genel arıza süreçleri, arızanın boyutu ve çalışmanın seyrine bağlı olarak planlanandan uzun ya da kısa sürebilir.
Evet bugünde mesai saati bitti. Ve ne gelen oldu ne giden oldu. Bu mükemmel süreç için teşekkürler. 2 haftadır mağdur ettiniz ya başka bişey demiyorum. Ödenen faturalara yazık. Bu nasıl hizmet anlayışı? daha en ufak bir problemde telekom ekiplerine söz geçiremiyorsunuz. Yazıklar olsun.
Artık bu iş çığırından çıktı. Ben arıza kaydı oluşturuyorum, TurkNet türk telekom’a arıza iş emri oluşturuyor ama ne hikmetse telekom arıza kaydını kapatıyor. Artık daha ne yapmam lazım acaba? 1-2 hafta önce turk telekom’a reglet ve ankastre kutusunun, santraldan ankastreye kadar olan kablonun değişmesi için mail adresi üzerinden dilekçe gönderdim. 1 hafta sonra cevap geldi işleme alınacaktır diye.
Tekrar selamlar, yerel sağlayıcı tarafında yapılan bu işlem hakkında ekip arkadaşlarımız sizinle detay paylaştı. Sürecin özel olarak takip edildiğinden emin olabilirsiniz.
hocam sizden yana bir problemim yok zaten. sorun burada türk telekom. Perşembe günü telekomun saha ekibini gördüm ve sordum ne zaman geleceksiniz diye. Bana üstten bir tavır ile “arıza kaydı oluşturacaksın, benim sistemime düşecek, ben görücem, sonra gelip bakıcam” dedi. 2-3 defa daha sorduğumda sürekli arıza kaydı oluştur diyor halbuki ben oluşturuyorum siz iletiyorsunuz ama arıza kaydını kapatıyorlar. mantıken 1 defa kapatmışsın tekrar oluşturulmuş. 2.ci defa kapatmışsın tekrar oluşturulmuş. 3 defa kapatmışsın tekrar oluşturulmuş. Madem bu adam oluşturuyor o zaman bir sıkıntı var deyip gel kontrol et onuda yapmıyorlar.
Merhabalar, TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden Pamir Bey’in iletişime geçip gerekli aksiyonları yapıp arıza kaydını çözmesinde epey bir rolü var. Arızam çözülmüştür. Emekleri için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese iyi çalışmalar.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.