Türk Telekom Fiber kablo

Türk Telekom binamıza turunucu fiber kablo getirdi. 1 ay oldu. Kutulama vs hiçbir işlem yok şuanlık. Süreci nasıl hızlandırabilirim? Nereye başvuru yapacağız? İç tesisat çekilmedi henüz. @EFG @BLackOwL bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.


Sizin durum nedir kullanmaya başladınız mı? Umarım binaya kısa zamanda kutu koyulup kullanıma açılır.

Merhaba @hasanali, tüm fiber geçiş süreçleri @BLackOwL yaşadığı süreç gibi olmayabilir. Daha kısa veya uzun sürebilir. Bunun detayına bölgenizde bulunan TT bölge müdürlüğünden ulaşabilirsiniz.

Size iş planları hakkında bilgi verirler.

Hayirli olsun😎
Süreci beraber Takip edelim.:zap:

2 Beğeni

Yeni bir macera için bizi güncelle @hasanali :hugs:

Durumumuz bire bir aynı tt den bir bilgi alırsanız paylaşmanızı rica ediyorum

Gelişmeleri anbean buradan bildireceğim.

Nerede ikamet ediyorsun? Konya ise bu işi beraber takip ederiz.

Tabiki umarım sana da gelir.

Hayır malesef İstanbul çekmeköy

Türk Telekom il müdürlüğüne gittim. Plan proje ekip müdürüyle görüştüm. 1 hafta içinde gelip sonlandırmayı yapacaklarını siyah fiber kutuyu montalayacaklarını santral bina arası bağlantıyı yapacaklarını söyledi. Binamız 40 daire olduğu için iç tesisat işçiliği ve daire içlerine fiber kablo çekimi için bayramdan sonraya gelineceğini söyledi. En geç Mayıs ayında bütün işlemler bitip abone alımına başlanacağını ve fiberin aktif olacağını söyledi. İç tesisat için bir kez gelineceğini ve ücretsiz olacağını, daha sonra fiberden hizmet almak isteyenlerin ise iç tesisat işçiliğini kendi imkanlarıyla yaptıracaklarını söyledi. Yani TT şuan internet hizmeti alan herkesi ücretsiz fibere geçirecek fakat daha sonra internet bağlatacak olanların kabloyu kutudan dairesine kendisinin çekeceğini söyledi. Şimdiden sabırsızlanıyorum. TurkNet 'i fiber üzerinden kullanmak için @EFG ile iletişim halinde olacağım.


Çok sevindim @hasanali, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa bana özel mesaj üzerinden de bu konudan da ulaşabilir ve destek isteyebilirsiniz. Günün sonunda bir kullanıcımızı daha fiber hızlarına kavuşturacağız. Ne mutlu bize :smiling_face_with_three_hearts: :pray:

2 Beğeni

Merhaba,

Dün dışarı çıktığımda TT’nin taşeron iştiraki Akçadağ firmasına ait TT ekipleri dozerle gelmişer ve kazı yaptılar ve bizim binaya yakın bir konumda fiber altyapı çektiklerini ve sorduğumda da fiber döşediklerini ilettiler. Bağlantı yaptıkları yerde de demir kapak üzerine türk telekom yazılı bir bölüm açılmış. Tahminen apartmana kadar bu başlangıçta ne kadar sürer fiber kullanabilmek. TEcrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Bana herşey geldi evime kablo çekildi kutu kondu sonlandırma ve ekler yapıldı sinyal verilip sktif etmek kaldı.