Turk Telekom Bir yıldır fiber kurulumu yapılamıyor

Arkadaşlar merhaba. İstanbul’da yaşıyorum. Sokağımıza fiber döşendi apartmana bağlandı. Daireye kadar fiber kablo geliyor. Altyapı sorgulamada da fiber altyapı gözüküyor. 1000 Mbit’e kadar tarife seçebiliyorum. Geçen sene TurkNet’e fiber geçişi için başvuru yaptım. Mesajlarda arattığımda ilk başvurumu 23.01.2023’te yapmışım. O zamandan beri bir türlü fiber geçişi yapamadık. TürkTelekom ekipleri sizi arayacak diyorlar ama arayan yok. Bunun için ne yapmak gerekiyor? Bizim ulaşabileceğimiz bir numara var mı neden aramıyorlar diye sormak için? Download upload hızlarım iyi olduğu için fazla üzerine gitmedim ama biraz da modem için fibere geçiş yapmak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Selamlar @frkkn.26, sürecinizin daire içi kablolama problemi nedeniyle aksadığını görüyorum. Daire içi kablolama işleminizi tamamladığınızı belirtmeniz üzerine adresinize modem kurulumu için ekip yönlendirildi.

@alperenatici Teşekkürler. Bir yıldır hiçbir dönüş olmamıştı. Daha geçen gün bunu söylediler. Umarım bu yüzdendir de halledilir.

Merhaba, bir ilerleme olmuyor sanırım, hiç arayan olmadı. Bu kadar uzun sürmesi normal mi? Kaç gün sürer kurulum işlemi?

2 hafta önce daire içi kablolamayı yapıp TurkNet’e haber vermiştim. Türk Telekom ekiplerine bilgi verdiklerini iletmişlerdi ama dün bir gelişme var mı diye sorduğumda yine bana daire içi kablolama yaptırmam gerektiğini söylediler. Kablolamada bir sorun mu var acaba neden kimse arayıp veya kapıyı çalıp birşey sormuyor? Ekipler gelip kontrol edip gidiyor mu? Sonuçta TurkNet’e de bir bilgi verilmiyor mu?


Selamlar, sürecinizi ile alakalı ekiplerle iletişime geçip bildiriminizi aktarıyorum.

1 Beğeni

71547178 nolu destek kaydım kaybolmuş safyada görüntüleyemiyorum. Neden olabilir?

Selamlar @frkkn.26, ben kaydınızı görüntüleyebiliyorum. Kayıt aktif. Sistemsel bir sorun yaşanmış olabilir. Bilgisayar ve web tarayıcısı üzerinden kontrol gerçekleştirmenizi rica ediyorum.