Türk telekom arızası var

2 gün önce tüm binada inteneretimiz kesildi. Dün internetlerin çoğu geldi fakat benim internetim hala yok online işlelerde türk telekom arızası var yazıyordu 1 gün sonra geleceği yazıyordu. Bu sabah 3 gün sonraya ertelendi tüm binada intenret var tek bize mi altyapı sorunu var anlamaım yardımcı olurmusunuz.

Selamlar @system32, genel arızanızın 06.10.2022 tarihinde tamamlanması bekleniyor. Binanızdaki insanlarla tek ortak noktanız bina girişindeki ankastre kutunuz. Sahada bağlantı farklı dolaptan, farklı santralden verilebiliyor. O yüzden yan komşunuzda internet varken sizde olmaması olası bir durumdur. Farklı lokal kablodan beslenebilirsiniz. Süreç tamamlandığında erişim probleminiz devam eder ise buradan bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum :raised_hand:

2 Beğeni

6 sına kadar arıza var 8 ine kadar oldu sonsuz bi döngü gibi ne zaman bitecek bu.

Genel arıza süreçleri yerel sağlayıcının çalışmasına ve arızanın boyutuna göre farklılık gösterebiliyor. Arka planda gelişmeleri takip edip sahadan bilgi talep ediyoruz. Sizin için gereken adımları attığımızdan emin olabilirsiniz :raising_hand_man:

1 Beğeni