Turk telekom altyapı ön başvuru

merhaba bu sabah turk telekom bölge müdürlüğü arayıp mart ayında bölgenizde fiber çalışması olacak eğer kullanmak isterseniz ön başvuru alalım altyapınız geldiği zaman internetinizi bağlayalım dedi ön başvuruyu kablo çekilmesi için yaptım (yoksa gelmeyebilirmiş) interneti almak zorunda mıyım acaba şimdi imzaladığınız abonelik sözleşmesinin bir nüshasını almayı unutmayınız gibisinden bir mesaj geldi turk telekomdan fakat sözleşme vs imzalamadım fiber de TurkNet almak istiyorum tt almak zorunda mıyım acaba bu ön başvuru nedir tam olarak.

1 Beğeni

Selamlar @aliko2x, TurkNet’li olarak yerel sağlayıcı fiber altyapısı üzerinden hizmet alabilirsiniz. Öncesinde TurkNet’li olabilir ve fiber altyapı geldiğinde geçiş yapabilirsiniz.

1 Beğeni

yok yanlış ifade ettim sanırım türk telekom ön başvuru yapmak şartıyla fiber getireceğini söyledi ben de ön başvuru yaptım daha sonra tt den imzakadığınız şözleşmelerin bir nüshasını alın gibisinden sms geldi ben fiber geldikten sonra tt almak zorunda mıyım acaba herhangi bir sözleşme imzalamadım sadece telefon üzerinden ön başvuru alındı

Sanıyorum binada bu hizmeti alacak tek kişi siz değilsiniz. Bu sebeple binanızda fiber altyapının aktif olmasını bekleyebilirsiniz, bir sorun olacağını düşünmüyorum.

1 Beğeni

bina müstakil tek benim maalesef

Anlıyorum. Ön şart sunulması garip, deneyimi olan arkadaşlar yorum yapmak isteyebilir.

2 Beğeni

TT nin böyle bir şart ile altyapı getirmesi etik olarak doğru görünmüyor. Sizi telekomun aradığından eminseniz bağlı bulunduğunuz TT müdürlüğüne gidip bilgi alabilirsiniz. Eğer net bir sonuç alamazsanız bu problemi açık kapı, btk ya şikayet oluşturarak ve sosyal medya üzerinden duyurarak çözüm aramayı deneyin.

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.

İşin aslı çalışanın yanlış bilgilendirmesiymiş hocam bu ön başvuru olarak alınıyor altyapı geldikten sonra haber veriliyor onay vermemiz durumunda seçtiğimiz paket için kuruluma geliniyormuş çalışan başvuru yaparsak almak zorundasınız dedi müşteri hizmetleri zorunluluk yok sadece bilgilendirme amacıyla dedi şimdilik sesimi çıkartmıyorum altyapı gelene kadar , zaten altyapı geldikten sonra ben kabul etmezsem bağlayamazlar😅