Merhabalar şuan da aktif olarak türk telekom firmasını kullanıyorum bana sağladıkları hız VDSL 75 MBPS hız bugün TurkNet’e bakmak istedim ne kadar hız alacağıma dair 69 MBPS yazıyor normal de farklı bir firmadan da aynı hızı veya üstünü almam lazım değil mi ? Bilgi verebilecek yetkin kişiler var mı acaba ?
Selamlar @NightFox, mevcut portunuz dolu olduğu için sorgulamada farklı bir port-santral üzerinden görüntüleme yapıyor olabilirsiniz. Bu sebeple hız farklı görünüyor olabilir. Mevcut modem hat değerlerinizi buradan iletirseniz @moderatos @network adresinizde alacağınız hızlar ile alakalı yorum yapabilir. Sizleri TurkNet ailesinde görmekten memnuniyet duyarız.
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 17a
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 0 day: 15 hours: 25 minutes
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 8.331 Mbps 38.529 Mbps
Actual Net Data Rate: 8.192 Mbps 38.466 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 16.2 dB 7.7 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 7.4 dBm 14.4 dBm
Receive Power: -15.7 dBm -9.6 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 23.0 dB 24.0 dB
Merhaba, Şuan ki hızınız 38 mb son hızda kullanıyorsunuz .
Hat zayıflaması yüksek olduğu için bu hızları görüyor olabilirsiniz.
Hocam DSL Kablonun bağlı olduğu kutu çok eski ve açık yağmur yağdığı zaman bu aralar çok sık kopuyor TT bölge müdürlüğüne gittim dilekçe doldurup vericem alt yapı çalışmalarına hızla başlayacaklarını söylediler. Ben bu alt yapı ve ankastreyi değiştirirsem hat zayıflaması gider mi ? Alt yapıyı değiştirdikleri zaman TurkNet’e geçmeyi düşünüyorum.
TT’ kullandığınız için daha hızlı işlem yapacaklardır.