Turk Telekom 6 gün Önce Kurulum Yaptı Ancak İnternet Hizmeti Hala Başlamadı

Türk Telekom Çarşamba günü kurulum yapmasına rağmen aktivasyon yapılmadığı için hizmet alamıyorum. Sürekli talep oluşturmama rağmen basit bir şekilde aktivasyon gerçekleşmesi gerekirken herhangi bir aksiyon alınmıyor malesef. Sizce sorun daha ne kadar sürer?

Merhaba, son durum nedir? TT ekipleri etiketlemeyi yaptıktan sonra TurkNet ekipleri geldi mi?

Merhaba. TurkNet kendilerine Türk Telekomdan kurulumla ilgili bilgi gelmediğini söylüyor. Modemde mavi ışık yanıyor. Ama sanırım basit bir onay verilmediği için internete girememekteyim. TurkNet müşteri hizmetleri de modem kurulumu gerçekleştiği bilgisinin kendilerine gelmesi durumunda anında interneti kullabileceğimi söyledi. Basit bir sürecin bu kadar uzaması huzur bozucu olmaya başladı.

Dsl ışığınız ve internet ışığınız yanıyor mu?
Eğer dsl ışığınız yanmıyorsa henüz kurulumu telekom tamamlamamış demektir.
Çünkü kurulum tamamlandığında dsl sinyaliniz gelir ancak kullanıcı adı ve şifrenizi girmenize rağmen internete erişemediğinizde TurkNet tarafında sorun olur.

Fiber olduğu için WAN var o da mavi renk yanıyor. Kurulumu yapanlar internetin hazır olduğunu ve hemen kullanabileceğimi söylemişti. Sorun TurkNet 'te o zaman.

Ont cihazının ve modemin led kısımlarının fotosunu yükler misiniz buraya.

Şuan işteyim. Akşam üstü eve gidince yükleyeyim ama her şey olması gerektiği gibi. Ont cihazında power, pon, lan hepsi yeşil yanıyor. Modemde de power, wan, internet, 2.4Ghz, 5Ghz mavi yanıyor.

Eğer dediğiniz gibiyse Türknetin durumla ilgilenmesi gerekir.

Dün aradım bugün tekrar yazdım. Sorumluyu Türk Telekom ilan ediyorlar. İnşallah bugün çözülür.

Şimdi SMS geldi türknetten 24 saat içinde internetiniz açılacak diye.

Aynı sorun bende de var. 1 hafta önce başvurdum en son c.tesi turk telekomdan ekip geldi fiber modemi kurdu. Modemde ışıklarında sorun yok çalışıyor ama giremiyorum sebep ise turk telekomun halen onay vermemesiymiş. En son bugün aradıgımda tekrar talep gönderildi 24 saat içinde açılır falan filan dediler ama bana sizin gibi mesaj gelmedi basit bir onay bekliyormuşuz şaka gibi en basit işlem aslında. Halen bekliyorum…

Digerinin resmini atamadım yeni üyeler 1 resim atabiliyormuş

1 Beğeni

Bu görsele göre internet var gözüküyor

Kullanıcı adı şifren varsa modemi tekrar kur biri böyle yapınca düzeldi demiş facebookda görmüştüm bir ara.

Denedim kurulumu yaptım kolay kurulum var modem menüsünde kapattım tekrar açtım ama burdan degil sorun. Turknetin dedigi bu

Ek olarak

Gaye hanımın hesabını kullanan Başak hanımdan bi mesaj aldım ama pek bir şey anlamadım ama hayırlısı yani bekliyoruz.

1 Beğeni

Şikayet aç bence kurulum olmuş bunlar birbiriyle haberleşemiyor anlaşılan olan kullanıcıya oluyor. Benim bildiğim 1 saat içinde açılıyor kurulum olunca.

Bende geçiş için talep açtım 7 gündür TurkNet onay için arayacak işin saçma tarafı farklı şehirlerde geçiş yapanları biriktirip toplu şekilde bir arama gerçekleştiriyorlarmış boş yere bekliyoruz kaç kişi başvuracak kim bilirde öyle arayacaklar daha ondan sonra telekoma bildirecekler kurulama gelecek de bekle dur işte eleman sıkıntısı var herhalde.

Bana bugün öğlen saat 1 gibi 24 saat içinde hizmetiniz açılacak diye mesaj geldi. Hala tık yok umarım yarın açılır. Bu arada sürekli Türk Telekom’a topu atmalarına inanasım gelmiyor. Türk Telekoma başvurmuş olsaydım 1 hafta önce internetim açılmıştı.

Evet, maalesef Türk Telekom kendi müşterisine birkaç saat içinde müdahale edip sorunu çözerken ben haftalarca İnternetsiz kaldığımı biliyorum, evde 6 ay yoktum 6 ay İnternetsiz kalmışlar ve faturasını da ödedik gelince yine bir ton uğraştım ama şimdi VAE altyapısına geçtik 100 mbps sorunsuz kullanıyoruz gibi bakalım umarım böyle devam eder.

Sıkıntılı süreç sonunda internetim açıldı. 24 saat mesajı geldikten sonra ont cihazının fişini çekip takın. Öyle yapınca ancak bağlanabildim.

1 Beğeni

Sorunun çözümüne sevindim iyi günlerde kullanın hizmetinizi :pray: